cs go serverlar

surqlext

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
uzatmadan konuya gireyim cs go kapalı ama serverleri açık hvh gibi serverler ben hile alacağım benim için fiyatı birazcık tuzlu alınca cs go serverlerının kapanmasından korkuyorum sizce kapanırmı ?

nlde biraz paraya döksen yada iyi ayar yapabilsen primo dokunamaz nlye tabi playstyleda iyise hiç bişey yapamazsın nlye
new vision hvh te 27/3 frag yaptım ben primoyla 18 kisi oynadık o sw de , her tipten adam vardı nl skeet fata karısık hileye direkt kötü demen senin sucun nl güzel ama diger hilelerden daha iyi degil

öncelikle sakin ol ve hileni al, csgo topluluk sunucuları 2018 topluluk sunucuları gibi açık kalmaya devam edecek.

herkes boş konuşmuş kapanmaz al bende nl kullanıyorum 6 yıllık hvh geçmişim var

nl için cfgem yok rica etsem cfg atabilir misin?
marketteki herhangi bir cfgyi kullanabilirsin veya kendi oyun tarzına göre kodlayabilirsin yardım istersen dc: karikaa çoğu birbirinin benzeri zaten aralarından denersin ancak lua için angelwings veya melancholia tercih ederim lua için para yatırman lazım yoksa tokatlarlar

@surqlext dc ekle sen ben sana yardımcı olayım

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt