cs go serverlar

surqlext

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
uzatmadan konuya gireyim cs go kapalı ama serverleri açık hvh gibi serverler ben hile alacağım benim için fiyatı birazcık tuzlu alınca cs go serverlerının kapanmasından korkuyorum sizce kapanırmı ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olm niye herkes nixware öneriyor hvh te mermi bile atamıyor , csgo hvh te brainrot skeet userların karsısında peek bile atamıcak adamın parasını boşu boşuna yakmayın
kral zaten ondan nix almadım normalde skeet falan düşünüyordum nl highlist izleyince gaza gelip aldım cfg ye para kalmadı

kral zaten ondan nix almadım normalde skeet falan düşünüyordum nl highlist izleyince gaza gelip aldım cfg ye para kalmadı
skeet alma ihtimalin biraz yok gibi hocam arkadaşında inv yoksa buylayacaksın gene $500 dolardan başlıyor oda sc4m yemezsen fata buylaman gerekiyordu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt