Safemi derkensafe mi ?
YakındaOt 4 vardı ne oldu ona acaba
kanka hala çalışıyor mu? ve de ban riski nedir vacbypass falan var mı?
Merhaba arkadaşlar nixware paralı bi hile olmasına rağmen yakın zamanda cracklendi ve biraz araştırma sonucu Crâck dll'yi buldum ve sizinle paylaşıyorum.
----------------------------MENU TUSU INSERT VEYA HOME------------------------------
Nasıl yapılır? Öncelikle oyunumuzu açıyoruz ondan sonra altta verdiğim hileyi ve injectörü yüklüyorsunuz ondan sonra injectörü açıp hileyi seçiyorsunuz ve hile injectleniyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT;
Config Location: Counter-Strike Global Offensive/nix
Altta verdiğim config ve lua private mevlana confiği. Kendi kullandığım.mevlana varmı knk
Pskdislslslalslxolslsşsl çok güldüm Allah da seni güldürsün bu hile paralı dostum farkındaysan Crâck paylaşmışımkendi sitesindede free indirebilirsiniz
Evet hala çalışıyor. Çalışmadığı zaman yeniliceğim. Evet ban riski her hilede olduğu gibi bunda var belli etmeden oynarsan ban yemezsin sadece reportlardan. Açıkcası ben full sunucularda oynadığım için 1 yıldır tüm hileler de ban yemedim.kanka hala çalışıyor mu? ve de ban riski nedir vacbypass falan var mı?