CS:GO Esp - RCS

Hocam esp çalışıyor fakat ekranda mavi çizgiler geçiyor kendi kendine, ne yapmam lazım
Ben söyle bir çözüm buldum head ve esp açmayın sadece name özelliğini açın o şekilde kişinin yerini görebiliyorsunuz çizgi filan yani mavi yuvarlak filan olmuyor hiç arkadaşlar

son güncelleme ile artık çalışmıyor bilginize

cs go rcs iş görüyor mu bide ban atıyor vac ban falan hesap ban yemesini istemiyorum ondan sordum

son güncelleme ile artık çalışmıyor bilginize
Arkadaşlar son guncellemeyle birlikte tam ekran pencereli moda her çözünürlükte calismasada deneme yanılma yöntemiyle bir kaç çözünürlükte çalışmaya başladı. sizde sisteminize göre deneyin illaki birinde çalışacaktır.

şu an ud mi? vac yermiyim.
Kardesim yorum yazmak için yorum yapma Bi zahmet biraz önce başka cs hack konusuna linki ölü olan güzel çalışıyor yazmışsın simdi buraya faklı şey yazıyorsun ve daha diğer yorumunun üzerinden 1 dakika geçmedi diğeri güzelse bunu napicaksin :)

Kullanım

Oyuna Giriş Yapın İndirdiğiniz Rarın İçindekilerin Hepsi Aynı Klasör İçinde Olması Gerekiyor Ardından DXOverlay.exe yi Açın.
Oyun Tam Ekran Pencereli Mod'ta Olması Gerekiyor.

Download-VT

Kullanım

Oyuna Giriş Yapın İndirdiğiniz Rarın İçindekilerin Hepsi Aynı Klasör İçinde Olması Gerekiyor Ardından DXOverlay.exe yi Açın.
Oyun Tam Ekran Pencereli Mod'ta Olması Gerekiyor.

Download-VT

Hocam ben yükledim oynadım dün çalşıyordu şimdi çalışmıyor ESP boz a tıklıyorum çalşmıyor

ekranda mavi çizgi çıkıyor esp acınca head acınca da daıreler cıgıyor sanırsam bızım takım arkadaslarımıız da gostermesıyle alakalı nası kaparız

Son düzenleme:
Eu não sei por que mais esp não aparece para mim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt