CS:GO Esp - RCS

bu hilenin kaynak kodunu zamanında kullanmıştım ve bir hile yapmıştım kendi başıma takılmıştım. Bu hile tamamen Undetected (Write memory kaldırıldığı sürece) ama sanırım RCS duruyor RCS ile ban yeyip yemeyeceğinden emin değilim. yinede paylaşılması iyi oldu.

Hocam öncelikle paylaşım için teşekkür ederim sadece esp mode kullanıyorum tam ekran pencere modunda herşey güzel fakat tek bir sorun var oda ekranda kocaman ekranın tamamını kaplayan yuvarlar birşey var . Ekrar bir kararıyor bir aydınlanıyor bunun sebebi nedir ?

Hocam öncelikle paylaşım için teşekkür ederim sadece esp mode kullanıyorum tam ekran pencere modunda herşey güzel fakat tek bir sorun var oda ekranda kocaman ekranın tamamını kaplayan yuvarlar birşey var . Ekrar bir kararıyor bir aydınlanıyor bunun sebebi nedir ?
ss atabilir misin ?

fpsyi 64 e sabitliyor ve mavi ekran sürekli ekranın ortasında pencereli ekranı 4:3 yapma ihtimalimiz yok mu ?
çözümü var kardeşim hangi ekran kartını kullanıyorsan öncelikle o kartın denetim masasına giriyorsun daha sonra pc masa üstü çözünürlüğünü özel çözünürlük yapıp 1024*768 olarak ayarlıyorsun sonrasında masaüstü boyutlandırmadan tam ekran yapıp oyuna giriyorsun oyun tam ekran pencereli olduğu için masaüstü çzünürlüğünü algılayacak otomatik olarak ve 4:3 1024*768 olacak sonrasında hileyi çalıştır . Keyifli oyunlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt