Cs 2 Orbi̇t Mi̇ Yoksa Ezglobal Mi Alinmali Şuan Daha İyi̇si̇ Varsa Hangi̇si̇ Alinabi̇li̇r?

Pek bu işlerden anlamam kral lol sc alıyorum bide cs go için alıyodum ezglobal felan tırt ezglobal cihanın tanıttığından eser yok 3 page özellik var 2 sayfası bakımda aimbot felan xhanger desen öyle malum midnighta geçtik aimbotu güzel kral Allah var forumlarında ki semi rageyi kullanıyorum çok iyi trigger botundan çok memnunum visual esp biraz useless go ya göre ama onun dışında cok memnunum
piyasadaki hileler çok kötü ama adı bilinmeyen çoğu hile daha iyi

piyasadaki hileler çok kötü ama adı bilinmeyen çoğu hile daha iyi
CS konusunda sağlam bilgin varsa aim olarak visual bomba lineup vs. falan önerebileceğin hile var mı değişik şeyler deniyorum şu aralar denemek isterim belirteyim ben legit oyuncuyum ona göre legit güzel önerirsen sevinirim

CS konusunda sağlam bilgin varsa aim olarak visual bomba lineup vs. falan önerebileceğin hile var mı değişik şeyler deniyorum şu aralar denemek isterim belirteyim ben legit oyuncuyum ona göre legit güzel önerirsen sevinirim
bende rezimi alayım arkadaşın kendi projeleri var hem ücretsiz hem ücretli discorddan yardımcı oluyor diye biliyorum kral

şuanlık dediğin özellikler olan birtek memesense var. bomba lineup felan yok onlar çıkmadı. inventory changer neverlose de var o da çıkmadı. )) benim hilede aimbot wh misc gibi özellikler var ama inventory changer vb şeyler bulunmuyor
image.png

Son düzenleme:
şuanlık dediğin özellikler olan birtek memesense var. bomba lineup felan yok onlar çıkmadı. inventory changer neverlose de var o da çıkmadı. )) benim hilede aimbot wh misc gibi özellikler var ama inventory changer vb şeyler bulunmuyor
image.png
Memesense'de red factory ban durumu nedir ve geliştiriyorlar mi benim söylediğim özellikler gelecek mi acaba fikrin nedir

Memesense'de red factory ban durumu nedir ve geliştiriyorlar mi benim söylediğim özellikler gelecek mi acaba fikrin nedir
red trust varsa bile artık oyuncu arama yerinden belli olmuyor o yüzden şuanlık birşey diyemiyorum external olan hilelere gelmeyecek tabi ki ama internallere 3 ay sonra gelmeye başlar

red trust varsa bile artık oyuncu arama yerinden belli olmuyor o yüzden şuanlık birşey diyemiyorum external olan hilelere gelmeyecek tabi ki ama internallere 3 ay sonra gelmeye başlar
Peki bana önerir misin örnek veriyorum legit oynayan bir adamsın diyelim kesinlikle aimbot'u ile esp'si ile bunu tek geçerim ban olasılığı düşük olan red factory etkilemeyen tarzda bir şey

Peki bana önerir misin örnek veriyorum legit oynayan bir adamsın diyelim kesinlikle aimbot'u ile esp'si ile bunu tek geçerim ban olasılığı düşük olan red factory etkilemeyen tarzda bir şey
öyle dersen kendi hilemi öneririm.
Kernel ve external içinde internalde olan özelliklerin çoğu var zaten
image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt