Cs 2 Orbi̇t Mi̇ Yoksa Ezglobal Mi Alinmali Şuan Daha İyi̇si̇ Varsa Hangi̇si̇ Alinabi̇li̇r?

İkiside alınmaz beklemede kal bomba geliyor

arkadaşlar cs 2 orbit ten hile aldım idare ediyor aimbot triggerbot wallhack şuanda var ama pek tatmin etmedi ,ez global aldım pişman oldum aldığıma sadece aim bot var şuan güncelleme gelecek diyorlar önceden belirtmiyorlar sizce cs 2 için hile tavsiyeniz nedir sağlam bir hile ?
İkisi de alınmaz, elimde Eternal Community'in lifetime cs2 keyi var, normalde sitesinde lifetime 80$, eğer almak istersen discord'da ekleyip düşündüğün fiyatı yazabilirsin. Discord: lianaxh

aga üstüne düşülen sağlam hile önerin varmı peki.?
Var ben sana söyleyeyim blacksector.solution al sana en babayiğit hileden bir tanesi pişman olmazsın al kullan ne kırmızı faktör etkilemesi ne de ban artırması olası bir şey değil

midnıght tek geçerim aktif kullandıgım mükemmel hile

CS2 çıktığından beri oynamadım onunla hiç ne oldu bitti ban durumu kırmızı faktörü vs. falan bir de cs de ki gibi skin changer bomba lineup getirdiler mi CS2 ye
Kral pellix alıcam da oynanış videosu bulamadım hiç bilgin var mı senin

Biliyorum oynadım onunla alma onu boş ver gereksiz bir hile blacksector.solution al bak keyfine no joke biraz da şans ver hileye alış 1 hafta da aimin de elin de oturur çatır çatır oynarsın oynatırsın takıma falan beğenmeme olasılığın yok gerçekten güzel bir hile internal ban konusunda red factory de de gönlün rahat olsun al dene dilersen ondan sonra deneyimlerini paylaşırsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt