CryptAuth Crâck Yemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde yaşı genç ve tecrübesi genç insanların bu söylemlerine cevap vermem ama şimdi sana vereyim. İstersem authunu havaya uçururum küçük kardeşim benim, Kayra'nın mesajları ile beni karıştırman hiç doğru olmamış ben sizi dikkate alıp bir eylem gerçekleştirmedim ticket'ınızda da söylemiştim size bunu uğraştırmayın beni daha büyük işlerim var diye, eğer ki dikkate alsaydım 7 sülalenizle birlikte sürgün ederdim sizi :D Siz daha henüz beni tanımıyorsunuz normal, yaşınıza ve tecrübenize veriyorum öneme de almıyorum bu söylediklerinizi çünkü siz bu sektörde bir yere sahip değilsiniz canım istediği zaman belki uğraşırım ama şu an beni karşına alabilecek bir kulvara sahip değilsin, bu yüzden beni kendine düşman olarak belleme zararlı olan her zaman sen çıkarsın, ayrıca beni rezil edecek t*şşak değil sizde 7 ceddinizi bir araya getirseniz olmaz zaten.

Bu da konu: https://cheatglobal.com/konu/valora...-bypass-leftcaps-cwubs-presents-reborn.90333/

İstersen api/v2999 çıkart yine içinden geçerim, ama size prim vermeye gerek yok, takılın Left'e racon kestiğimizi sanıyoruz diye.
ya dc bak artık

yazdiklarinin tamami bos laf ve ego teknik olarak ortaya koydugun tek bir sey yok v1 test apisini kirip buyuk is yapmis gibi konusuyorsun sonra da yok istersem yapardim yok zamanim yok masallarina giriyorsun bu sektorde bunu yemeyen cok kisi var tehdit savurmakla reverse engineer olunmuyor isim sayip racon kesmekle de bir sey olunmuyor ticketta aksiyon almadim demissin zaten alamazdin cunku alinacak bir sey yok algi kasmak disinda yaptigin bir sey yok beni karistirdigin isimler bile konudan ne kadar kopuk oldugunu gosteriyor burada seni ciddiye alan yok forumda kendini bir sey sanip prim kasmaya devam edebilirsin ama teknik tarafta sifirsin o yuzden fazla zorlama kendini her mesajinda daha komik duruma dusuyorsun
CG'ye yorum yazdığım yok ne primi gir bak bakim profilime ne sıklıkla yorum yazıyorum, neye yorum yazıyorum? Beni zaten ciddiye alamazsın çünkü bilmiyorsun, tanımıyorsun, diyorum ya yaşına veriyorum :D Daha fazla konuşup kendini rezil etme 15 yaşında çocuksun AI powered bir auth yapmışsın rezil etme kendini.

Videoda kirilan sey API V1 surumu zaten V1 test amacli yazilmis icinde sifreleme veya herhangi bir guvenlik katmani yok asil kullanilan sistem API V2 API V2de iletisim bastan sona sifreli her requestte anahtarlar ve payloadlar degisiyor replay veya kopyala yapistirla calismaz reverse engineerlik yaptigini iddia eden biri bunun farkini zaten ilk bakista anlar V1 uzerinden show yapip kirildi algisi yaratmak sadece bilgisizlik gostergesi
Bende zaten hata vardır dedim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
CG'ye yorum yazdığım yok ne primi gir bak bakim profilime ne sıklıkla yorum yazıyorum, neye yorum yazıyorum? Beni zaten ciddiye alamazsın çünkü bilmiyorsun, tanımıyorsun, diyorum ya yaşına veriyorum :D Daha fazla konuşup kendini rezil etme 15 yaşında çocuksun AI powered bir auth yapmışsın rezil etme kendini.
Ulan Left rezilliğiniz ortaya döküldü diye bize düşman kesilmişsin asıl yapman gereken neydi biliyor musun bizimle uğraşmayı bırakıp bu rezilliklerden ders çıkarmaktı milletin peşinde koşup yok ürünü kırdım yok auth patlattım diye gezmek yerine oturup gerçekten reverse engineering öğrenmekti mesela bir binary nasıl analiz edilir akış nasıl çıkarılır memoryde neyi nereden okuyorsun hook nereye atılır handshake nasıl çözülür bunları bilmeden konuşmak seni ancak forum şovmeni yapar bize düşman kesileceğine çık ürünümüzü kır seni ondan sonra ciddiye alacağım gerçi o da zor çünkü şu ana kadar kırabileni göremedik deneyen çok oldu ortaya çıkan sadece l0g çuvalı oldu :D sen kimsin de bana düşman oluyorsun ben seni tanıyorum merak etme ama öyle dediğin gibi önemli biri olarak değil daha çok gereksiz gürültü çıkaranlar klasmanında hani isim lazım olursa hatırlamak için liste tutulur ya sen de oraya yakın bir yerdesin AI powered lafını ağzına alman bile konunun ne kadar uzağında olduğunu gösteriyor sanki sihirli bir kelimeymiş gibi kullanıyorsun ama ne backend mimarisinden haberin var ne threat modelden ne de gerçek bir auth sisteminin nasıl ayakta durduğundan biz ise lafla değil işle konuşuyoruz bu sektörde bir şeyleri gerçekten yapanlar belli senin yaptığın ise dışarıdan bakıp ahkam kesmek o yüzden daha fazla kasma kendini biz yolumuza bakarız sen de biraz öğrenmeye bak belki bir gün gerçekten karşımıza çıkabilecek seviyeye gelirsin. :)

Son düzenleme:
@Rockstar @sithra @XOR CryptAuth sahibi rsh'den eski api olduğuna dair bilgi geldi. Yanlış bilgi paylaşmamak ve itibarının zedelenmesini önlemek için konunu kapatılmasını istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt