serserin27
Normal Üye
benim makrom batuflex görünce vurmayı bırakıyorsenin makron adamı gördüğünde tıklamaya mı başlıyor
benim makrom batuflex görünce vurmayı bırakıyorsenin makron adamı gördüğünde tıklamaya mı başlıyor
reiscim bizde aynısnı yapıyoruzda bi sonuç etmiyor benim kendi kodum var o çalışıyo ama bu yokVideo eklendi.
crosshair değişmiyomureiscim bizde aynısnı yapıyoruzda bi sonuç etmiyor benim kendi kodum var o çalışıyo ama bu yok
hocam vurmuyor crosshair de bir problem yokcrosshair değişmiyomu
x, y kısmında hangi çözünürlükte ekran kullanıyorsan ona göre kordinatları düzenle kodu ekranın tam ortasındaki kordinatı girmen lazım zatewn bunu açıp kullanın diye yapmadım gidin noise kullanın. Geliştirin diye paylastim halledersiniz diye düsünüyorum.hocam vurmuyor crosshair de bir problem yok
cano zaten merak ettim ondan yoksa kod var zaten elimdex, y kısmında hangi çözünürlükte ekran kullanıyorsan ona göre kordinatları düzenle kodu ekranın tam ortasındaki kordinatı girmen lazım zatewn bunu açıp kullanın diye yapmadım gidin noise kullanın. Geliştirin diye paylastim halledersiniz diye düsünüyorum.
SDKFBSKDFLKSDFBSKDF PATLADIMAQ DKAFLJNSDFJKDSFsenin makron adamı gördüğünde tıklamaya mı başlıyor