Open Source CraftRise Triggerbot Python

Geliştirilebilir sadece cps ayarı bozuk onuda ayarlarsınız.
Craftrisenin klasörüne girip clientConfig.json dosyasını silip yerine aşağıdaki json dosyasını atın.

CMD'yi açıp pip install pyautogui pillow yazın daha sonra triggerbot.py dosyasını çalıştırın.

Programın mantığı: Crosshaire adam geldiğinde rengi mavi oluyor. Program mavi rengi yakaladığında tıklıyor.
NOT: .json dosyasını attığınızda crosshair ayarınız değişir sizin değiştirmenize gerek yok.
aga hadi c++`ı geçtim...
adam pythondan triggerbot yapmış helal olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sonoyuncu için bişiler var mı reis

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olm hiç aklıma gelmezdi fikir seninse aklına sağlık lan çok zekice, derdim acaba triggerbot olurmu diye mcde diye sonra gerci herkesin skini farklı olur vb vb derdim hiç böyle düşünmemiştim lan helal

@22muko hocam çalışmıyor bi ilgilenirmisiniz ben bi hata yaptımda çözemedim

Geliştirilebilir sadece cps ayarı bozuk onuda ayarlarsınız.
Craftrisenin klasörüne girip clientConfig.json dosyasını silip yerine aşağıdaki json dosyasını atın.

CMD'yi açıp pip install pyautogui pillow yazın daha sonra triggerbot.py dosyasını çalıştırın.

Programın mantığı: Crosshaire adam geldiğinde rengi mavi oluyor. Program mavi rengi yakaladığında tıklıyor.
NOT: .json dosyasını attığınızda crosshair ayarınız değişir sizin değiştirmenize gerek yok.
reis bu bildiğin makro :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt