serserin27
Normal Üye
dostum tepki verecegine çözüm söyle calısmıyorTeşekkür ederim <3
dostum tepki verecegine çözüm söyle calısmıyorTeşekkür ederim <3
Konuyu okurmusun açtığın gibi olmaz zatendostum tepki verecegine çözüm söyle calısmıyor
aga hadi c++`ı geçtim...Geliştirilebilir sadece cps ayarı bozuk onuda ayarlarsınız.
Craftrisenin klasörüne girip clientConfig.json dosyasını silip yerine aşağıdaki json dosyasını atın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CMD'yi açıp pip install pyautogui pillow yazın daha sonra triggerbot.py dosyasını çalıştırın.
Programın mantığı: Crosshaire adam geldiğinde rengi mavi oluyor. Program mavi rengi yakaladığında tıklıyor.
NOT: .json dosyasını attığınızda crosshair ayarınız değişir sizin değiştirmenize gerek yok.
Teşekkür ederim <3aga hadi c++`ı geçtim...
adam pythondan triggerbot yapmış helal olsun
Yarın kontrol ederimdostum tepki verecegine çözüm söyle calısmıyor
reis bu bildiğin makroGeliştirilebilir sadece cps ayarı bozuk onuda ayarlarsınız.
Craftrisenin klasörüne girip clientConfig.json dosyasını silip yerine aşağıdaki json dosyasını atın.
CMD'yi açıp pip install pyautogui pillow yazın daha sonra triggerbot.py dosyasını çalıştırın.
Programın mantığı: Crosshaire adam geldiğinde rengi mavi oluyor. Program mavi rengi yakaladığında tıklıyor.
NOT: .json dosyasını attığınızda crosshair ayarınız değişir sizin değiştirmenize gerek yok.
senin makron adamı gördüğünde tıklamaya mı başlıyorreis bu bildiğin makro