Craftrise OpenGL src hk.

SpeedGGYanhesap

Yeni Üye
Merhabalar
Daha önce buildleyip kullanırken bir sıkıntı yoktu uzun zaman sonra tekrar indirdim visual .sln yi açtım ve buildlemeye kalktığımda şu hatayı aldım:
Eawawg.PNG

Kütüphaneleri fln linker dan olsun c++ dan olsun fln ekledim yine çözülmedi yardımcı olabilecek birisi varsa iyi olur.(yorum kasmak için ve kavga etmek isteyenler direk çıksın konudan pls)

Merhabalar
Daha önce buildleyip kullanırken bir sıkıntı yoktu uzun zaman sonra tekrar indirdim visual .sln yi açtım ve buildlemeye kalktığımda şu hatayı aldım:
Eawawg.PNG

Kütüphaneleri fln linker dan olsun c++ dan olsun fln ekledim yine çözülmedi yardımcı olabilecek birisi varsa iyi olur.(yorum kasmak için ve kavga etmek isteyenler direk çıksın konudan pls)
Platform Toolset kısmından eski bir toolset seçip denemelisin
derleyici seçeneklerine şu parametreler eklenmiş olabilir bulup kaldır "permissive- veya std:c++latest"

Merhabalar
Eawawg.PNG

dostum onu ben buildledim bir kaç hafta öncede nanay çalışıyor iyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt