Open Source CraftRise Hile Loader - Python

dostum craftrise genel projeler an itibariyle fixlendi uğraşılacak bir durum var ortada ama bence craftrise üzerine proje yapma mantıksız yanına 2-3 kişi daha gelir ortak olarak alırsın ihanet ederler dosyaların paylaşılır gene hile dönemi başlar anladın mı ve ezilen hep benim senin gibi insanlar olur.
Valla adamlar ilk defa düzgün bir anticheat güncellemesi yaptı buradan CraftRise ekibini tebrik ediyorum. Ayrıca tavsiyen içinde teşekkür ederim. Fakat sorun şu bir insan eğer hile geliştirmek istiyorsa herzaman bana göre bir 3. şahısın fikrini almalı. Yani benim beğenmediğimi 3. bir kişi beğenmeyebilir o yüzden bende ekip kurup ortak geliştirmek daha mantıklı fakat leak riski yüksek. Tabiki bu zamanda düzgün arkadaş bulmak bile sorun bu yüzden dediğini onaylıyorum.

dostum craftrise genel projeler an itibariyle fixlendi uğraşılacak bir durum var ortada ama bence craftrise üzerine proje yapma mantıksız yanına 2-3 kişi daha gelir ortak olarak alırsın ihanet ederler dosyaların paylaşılır gene hile dönemi başlar anladın mı ve ezilen hep benim senin gibi insanlar olur.
Böyle konularda ortaksız yapmak en iyisi craftrise en sonunda fixledi ve pasterlar ortadan kalktı iyi oldu şu katogaride artık craftrise görmemek güzel olacak.

Kral güzel proje olmuş ellerine sağlık. Peki elimde bir hile var şuanda sorunsuz çalışıyor içerisinde hem spoofer olan hemde hile dll'sini yükleyip loadlama işlevi gören bir loader yapma imkanın varmı? Konsol şeklinde olacak c++ yada python ile kodlanacak gibimsi ascii art text olacak güzelinden ( kendi işimi size yaptırmaya falan çalışmıyorum bi 1-2 gün uğraşsam bende yapabilirim fakat forumdakilerin yararlanması amacıyla öneri yapayım dedim. )
dll inject kısmını birkaç saat baktım fakat inan hiçbir şey anlamadım yapay zekaya yaptırdım o da bozuk oldu yoksa yapardım

Böyle konularda ortaksız yapmak en iyisi craftrise en sonunda fixledi ve pasterlar ortadan kalktı iyi oldu şu katogaride artık craftrise görmemek güzel olacak.
tek başına bir işi yapmak kadar zor bieşey yok. herhangi bir yerde takıldığın zaman tüm proje çöpe gidebiliyor.

tek başına bir işi yapmak kadar zor bieşey yok. herhangi bir yerde takıldığın zaman tüm proje çöpe gidebiliyor.
Bu forumda yardım istersin ufak bir ssle bilen varsa yardım eder zaten tüm kodların yayılması gene aynı olaylar yaşanır.

Bu forumda yardım istersin ufak bir ssle bilen varsa yardım eder zaten tüm kodların yayılması gene aynı olaylar yaşanır.
ona kalırsa yapay zeka ile de çözebilirsin. tasarım, kod, reklam falan hepsiyle senin uğraşman gerekir bu da çok yorar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt