N0NE
Efsane Üye
- İletişim
hile konusu üzerinden destek alabilrsinpro
process hackerdan
hile konusu üzerinden destek alabilrsinpro
process hackerdan
konuyu dikkatlice tekrar oku istersendll inject lemeyi fizlemişler
eline sağlık hocam tkinterdan yapılmış eline emeğine sağlıkForumdaki hileleri tek tek denemek yerine bu program sayesinde hepsini otomatik kurulum ile açabilirsiniz. Inject kısmını yapay zekaya yaptırdım muhtemelen çalışmıyor kontrol etmedim. uzun süredir bu projeyi yapmayı düşünüyordum demo tarzı bir şey oldu bu da. tasarım ve buton fonksiyonlarını genel olarak değiştirmeyi planlıyorum. python çok bilgim yok, kendimi geliştirmek için güzel bir proje oldu.
İNDİR:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:
(Hilelerin VT'sini Koymadım Hileyi Açmadan Önce Forumda Görüntüle Butonuna Basarak İstediğiniz Hilenin VT'sini İnceleyebilirsiniz.)
BASLAT.bat
Kral güzel proje olmuş ellerine sağlık. Peki elimde bir hile var şuanda sorunsuz çalışıyor içerisinde hem spoofer olan hemde hile dll'sini yükleyip loadlama işlevi gören bir loader yapma imkanın varmı? Konsol şeklinde olacak c++ yada python ile kodlanacak gibimsi ascii art text olacak güzelinden ( kendi işimi size yaptırmaya falan çalışmıyorum bi 1-2 gün uğraşsam bende yapabilirim fakat forumdakilerin yararlanması amacıyla öneri yapayım dedim. )Forumdaki hileleri tek tek denemek yerine bu program sayesinde hepsini otomatik kurulum ile açabilirsiniz. Inject kısmını yapay zekaya yaptırdım muhtemelen çalışmıyor kontrol etmedim. uzun süredir bu projeyi yapmayı düşünüyordum demo tarzı bir şey oldu bu da. tasarım ve buton fonksiyonlarını genel olarak değiştirmeyi planlıyorum. python çok bilgim yok, kendimi geliştirmek için güzel bir proje oldu.
İNDİR:
VT:
(Hilelerin VT'sini Koymadım Hileyi Açmadan Önce Forumda Görüntüle Butonuna Basarak İstediğiniz Hilenin VT'sini İnceleyebilirsiniz.)
BASLAT.bat
Kral güzel proje olmuş ellerine sağlık. Peki elimde bir hile var şuanda sorunsuz çalışıyor içerisinde hem spoofer olan hemde hile dll'sini yükleyip loadlama işlevi gören bir loader yapma imkanın varmı? Konsol şeklinde olacak c++ yada python ile kodlanacak gibimsi ascii art text olacak güzelinden ( kendi işimi size yaptırmaya falan çalışmıyorum bi 1-2 gün uğraşsam bende yapabilirim fakat forumdakilerin yararlanması amacıyla öneri yapayım dedim. )
şablon değil şuanda örnek bir kod yapıyorum eğer tamamlar ve sorunsuz hatasız bir şekilde çalıştırır isem paylaşacağım.
örnek olarak kendi toolumu attım hocam pyden yapılma böyle birşey flnmı istiyorsun 1 e tıklayınca spooflasın yoksa şablon şeklindemi çünkü şablona nasıl ascii art yapıcaz anlamadım
dostum craftrise genel projeler an itibariyle fixlendi uğraşılacak bir durum var ortada ama bence craftrise üzerine proje yapma mantıksız yanına 2-3 kişi daha gelir ortak olarak alırsın ihanet ederler dosyaların paylaşılır gene hile dönemi başlar anladın mı ve ezilen hep benim senin gibi insanlar olur.Kral güzel proje olmuş ellerine sağlık. Peki elimde bir hile var şuanda sorunsuz çalışıyor içerisinde hem spoofer olan hemde hile dll'sini yükleyip loadlama işlevi gören bir loader yapma imkanın varmı? Konsol şeklinde olacak c++ yada python ile kodlanacak gibimsi ascii art text olacak güzelinden ( kendi işimi size yaptırmaya falan çalışmıyorum bi 1-2 gün uğraşsam bende yapabilirim fakat forumdakilerin yararlanması amacıyla öneri yapayım dedim. )