Craftrise DLL / BAT arıyorum

7heLeg1tE

Bronz Üye
İletişim
Beyler selamlar knockback azaltıcı dll yada knockback paketlerini düşüren illegal bat arıyorum bulabileceğim alabileceğim yer varmıdır

3 yıl önce private dll ler vardı piyasada ametistte kullanıyorduk sekmeyi hayvan gibi düşürüyordu onu kaybettik o yüzden arıyorum sayılı dediğin de bir tek laze var client istemiyorum zaten ömürlük sekme azaltan dll arıyorum
kanka gerçekten velocity istiyorsan ömürlük olmasi icin dll in içinde automapper olması lazım cr her clienti guncellediginde oyunun mappingleri degisiyor, eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan daha çok internetini etkileyerek sekmeni azaltanlar var clumsy di yanlış hatırlamıyorsam adı onun gibi şeyler kullanabilirsin misal.

sallayan cocugun mesajı silindigi icin duzenliyorum goz zevkiniz bozulmasin

Son düzenleme:
kanka gerçekten velocity istiyorsan ömürlük olmasi icin dll in içinde automapper olması lazım cr her clienti guncellediginde oyunun mappingleri degisiyor, eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan daha çok internetini etkileyerek sekmeni azaltanlar var clumsy di yanlış hatırlamıyorsam adı onun gibi şeyler kullanabilirsin misal.
Arıyorum kanka işte de ya piyasada yok yada satan adamlar gelmedi anca d0landırıcı ve yok kanka öyle şeyler inanma 🤓 diyenler geliyor

Arıyorum kanka işte de ya piyasada yok yada satan adamlar gelmedi anca d0landırıcı ve yok kanka öyle şeyler inanma 🤓 diyenler geliyor
kanka jvm jni kısmını direk atlıcam anlatılmaz düz entity ve playerları falan çek sonra entity id -1 yap veya motion contianer ile hurtime ve ayarlanabilir birşey yapabilirsin

agam bu işlerden az buz anlayan birisi yapabilir bahsettiğim automapperli sadece velocity içeren bir dll ama detect ihtimali yuksek arti olarak bozulma ihtimali de 0 değil methodu fix yer vs vs bence sen en mantıklısı dediğim gibi clumsy benzeri ağ üzerinden sekmeni azaltan şeyler kullan. arkadaşım kullanıyor baya etkili oldugunu gormustum

agam bu işlerden az buz anlayan birisi yapabilir bahsettiğim automapperli sadece velocity içeren bir dll ama detect ihtimali yuksek arti olarak bozulma ihtimali de 0 değil methodu fix yer vs vs bence sen en mantıklısı dediğim gibi clumsy benzeri ağ üzerinden sekmeni azaltan şeyler kullan. arkadaşım kullanıyor baya etkili oldugunu gormustum
ban yemez veloctiy detection yok diye hatırlıyorum varsada heryerde zaten aac push zero pulse gibi bypassleri mevcut motion ile yapabilir kolaylıkla

ban yemez veloctiy detection yok diye hatırlıyorum varsada heryerde zaten aac push zero pulse gibi bypassleri mevcut motion ile yapabilir kolaylıkla
detect mevzusunu velocity için söylemedim, dll oluşturmak ve oyuna injectlemek için kullanılan methodların craftrise tarafından tespit edilmesini kastetmiştim. 3 hite düşürmeyen bir method olsa bile craftrise ın detectine düşüyor olma ihtimali yüksek

Dostum grnrl olarak bat reg bir işe yaramaz bi faydasını vörmezsin direktmen cpp yada java ile yaz kendine gitsin. Cpp ile direk ağ paketleirnden dene

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt