Kardeşim çalışan bitane arıyorum diyorum ya imkansız değil tr milleti boklu bat satmaktan beyninizi yıkamış sizin gelen paketleri engelleyen bat arıyorum diyorum adam psikolojik diyor şaka mısın biraderhiç bir şey değişmiyor tamamen psikolojik
var elimde .dllKardeşim çalışan bitane arıyorum diyorum ya imkansız değil tr milleti boklu bat satmaktan beyninizi yıkamış sizin gelen paketleri engelleyen bat arıyorum diyorum adam psikolojik diyor şaka mısın birader
ya kardeşim kolpa hepsi salla sen yok öyle bat açtım kb azaldı falanKardeşim çalışan bitane arıyorum diyorum ya imkansız değil tr milleti boklu bat satmaktan beyninizi yıkamış sizin gelen paketleri engelleyen bat arıyorum diyorum adam psikolojik diyor şaka mısın birader
bat hiç bir şeye yaramazBat olsun kanka senimi kırıcam oyunun yolladığı paketler değişiyor mu
Kardeşim dll dediğimiz şey oyuna enjekte ediliyor dssk mi geçiyorsun anlamadım bat dediğim illegal batlardan dostum harbiden şu forumdaki boklu batlardan beyniniz erimişsen gercekten bi batin veya dllin sekmeyi dusurdugunu inaniyosan psikolojik sorunlarin var dostum sadece tempini temizledin
sifre nedirbata rege inanan Herobrine yede inansın - akita
bi kaç yıl once oynarken elıme gecmıstı mıllete satıyodum işine yarar belki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir