craftrise admin ban ne demek bilmiyorumda (kötü anlamda degıl)eskiden işlemci adımı değiştirip kaldırıyordum pc format atmak durumunda kaldım craftrise yükledim işlemci adımı değiştim hala Craftrise girişiminiz engellendi diyor
biri lazenin sunucusundakini atsa şuan discorda giremiyorum
forumun derınlıklerını ın orda spoof var o calısıyoeskiden işlemci adımı değiştirip kaldırıyordum pc format atmak durumunda kaldım craftrise yükledim işlemci adımı değiştim hala Craftrise girişiminiz engellendi diyor
biri lazenin sunucusundakini atsa şuan discorda giremiyorum
teşekür ederim bilgi icinforumun derınlıklerını ın orda spoof var o calısıyo

çoğunun link patlak 2024 den buıldum o da çalışmıyorforumun derınlıklerını ın orda spoof var o calısıyo
lazenin sunucusunda vavrdı onu atma şansın varmıforumun derınlıklerını ın orda spoof var o calısıyo
çoğunun link patlak 2024 den buıldum o da çalışmıyor
lazenin sunucusunda vavrdı onu atma şansın varmı
hayır hesap da değiştim bak şimdihesap banından mı kastetiyon
çoğunun link patlak 2024 den buıldum o da çalışmıyor
lazenin sunucusunda vavrdı onu atma şansın varmı
zaten ondan bahsediyorum hesap banı değiş hwid denicem şimdiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu arada admin banı kaldırılmaz hesaptan öyle birşey mümkün değil fakat hwid felan ban yediysen anında kaldırıyor cmdyi yönetici olarak çalıştır dosya yolunu cd dosya yolu ardından java -jar dosyadı.jar
tamam oldu çok teşekür ederim yarım saatir bunla uğraşıyordumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu arada admin banı kaldırılmaz hesaptan öyle birşey mümkün değil fakat hwid felan ban yediysen anında kaldırıyor cmdyi yönetici olarak çalıştır dosya yolunu cd dosya yolu ardından java -jar dosyadı.jar