craftrise admin banımı nasıl kaldırıcam

messo3122

Gold Üye
eskiden işlemci adımı değiştirip kaldırıyordum pc format atmak durumunda kaldım craftrise yükledim işlemci adımı değiştim hala Craftrise girişiminiz engellendi diyor

biri lazenin sunucusundakini atsa şuan discorda giremiyorum

eskiden işlemci adımı değiştirip kaldırıyordum pc format atmak durumunda kaldım craftrise yükledim işlemci adımı değiştim hala Craftrise girişiminiz engellendi diyor

craftrise admin ban ne demek bilmiyorumda (kötü anlamda degıl)

forumun derınlıklerını ın orda spoof var o calısıyo

hesap banından mı kastetiyon
hayır hesap da değiştim bak şimdi
ben geçen format atmadan önce craftrisede admin banı yedim sonra ai ye spofer yaptırdım sadece işlemci adını değiştiriyodu sonra onu açıcna ban kalkıyodu hesap banı değil donanım banı kalkıyodu farklı bir hesaptan oynuyabiliyordum artık aynı spoferi açıyom hala craftrise girişiminiz engelnmiştir diyo hesap değiştirdim yine açtım hala aynı sorun

çoğunun link patlak 2024 den buıldum o da çalışmıyor

lazenin sunucusunda vavrdı onu atma şansın varmı
bu arada admin banı kaldırılmaz hesaptan öyle birşey mümkün değil fakat hwid felan ban yediysen anında kaldırıyor cmdyi yönetici olarak çalıştır dosya yolunu cd dosya yolu ardından java -jar dosyadı.jar

bu arada admin banı kaldırılmaz hesaptan öyle birşey mümkün değil fakat hwid felan ban yediysen anında kaldırıyor cmdyi yönetici olarak çalıştır dosya yolunu cd dosya yolu ardından java -jar dosyadı.jar
zaten ondan bahsediyorum hesap banı değiş hwid denicem şimdi

hocam
tamam oldu çok teşekür ederim yarım saatir bunla uğraşıyordum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt