Valoohacked
Bronz Üye
extereme felan denehocam injectorüm yokta nasıl yapıcaz
extereme felan denehocam injectorüm yokta nasıl yapıcaz
oyundan çık gir bidaha injectltle olmazsa bilmiyorum sadece src yi buildletip attımhocam hile oyuna inject oldu ama gui açılmıyor t ye basınca modüller açılıyor ama masue çeviremiyorum chati actıgı icin çözümü nedir?
process hacker 2, extreme injectorhocam injectorüm yokta nasıl yapıcaz
merak etme hilede sadece aurayla noslow çalışıyor zaten çöp hilehocam buildledim ama sadece aura ve noslow modulleri çalışıyor benim yaptıgım halinde isteyen olursa paylasirim VT si ile birlikte. + şu konuyada açıklık getireyim amd driverini eski sürümünü indirirseniz muhtemelen bu arkadaşımız attıgı halindeki inject ve modullerin çalışmama sorunuda ortadan kalkacaktır Nvdia tarafi için yorumum yokk..
bilmiyorum sadece src yi buildleyip attım bide bunu kullanma zaten çöphocam jar dosyasını c/program files ve normal c klasörüne atarak 2 şekilde de denedim ama cmd açılıyor hiç birşey yazmıyor 3-4 dakika beklememe rağmen
boş yere deneme çöp dirke banlatıyor zaten max 3dk oynarsıneline sağlık kral görünüşe göre crdeki free iyi hilelerden birine benziyor deneyeceğim
içinden bazı şeyleri silelim derken bok ettik...merak etme hilede sadece aurayla noslow çalışıyor zaten çöp hile