mamiw14
Uzman Üye
metalixi ne zaman buildlersin acababana bişey sormayın tek buidleyip attım insanlar istemiş bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor
metalixi ne zaman buildlersin acababana bişey sormayın tek buidleyip attım insanlar istemiş bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor
suanda forumlara banlatmayan güzel bi fly atmışlar fly + teleportla 1 saate yakın oynadım ona düzgün bi kill aura ekliycem şimdilik 45 dk rahat götrür hilemetalixi ne zaman buildlersin acaba
reis elinde ip vansih varmı ban yıyınce nasıl acıyorsunsuanda forumlara banlatmayan güzel bi fly atmışlar fly + teleportla 1 saate yakın oynadım ona düzgün bi kill aura ekliycem şimdilik 45 dk rahat götrür hile
craftrise oynamıyorum hileyi denemedim bile sadece src buildleyip attımreis elinde ip vansih varmı ban yıyınce nasıl acıyorsun
oyuna sokulmuyor buildledim fakat sokamadım sokan varsa bilgilendirsinkanka su metalıxıde buıldlıyebılcenmı
ne hatası veriyorsa kanka nasıl yapacağımı bulamadım injector de buldum olmuyor
hata vermiyo çalışıyor ama cmd bomboş ve hiç bir tuşla çalışmıyor win 11 kullanıyorum menu vs hiç bir şey yokne hatası veriyor
nasıl çalıştırıcam bilmiyorum cmd bomboş win 11 kullanıyorum injector injectliyor ancak açmıyor cmd açılıyor ama bir şey yokne hatası veriyor
ekran kartın nehata vermiyo çalışıyor ama cmd bomboş ve hiç bir tuşla çalışmıyor win 11 kullanıyorum menu vs hiç bir şey yok
nasıl çalıştırıcam bilmiyorum cmd bomboş win 11 kullanıyorum injector injectliyor ancak açmıyor cmd açılıyor ama bir şey yok