CrâckMe Python

pekala chatgpt ile yapılamayacağına inanıyorsan neden chatgpt kullandın?
chatGPT call spoof yapamaz sip sunucusu lazım basit işlemleri chatGPT ile yaptırdım elimle yazmam hem parmaklarıma hem aklıma hakaret kolay ıvarken??? hwid alacam demi elimle neden yazayım???? aptal olsam hwidi almak için elimle yazardım pencereyi ortada başlatıcam elimle neden yazayım fonksiyonu????? NEDENNNNNN sebepppppp elle yazınca ne oluyon kanka? Diyom ya konuyu dağıtma kolay madem yap 5k doların hazır bekliyorum

5k dolarına ihtiyacım yok sendede 5k dolar olucak kafa olmadığını düsünüyorum muhtemelen su sekilde mesaj atan birisinin yas sınırı max 14-15dir ztn "???? sebepppppp?? NEDENNNN????"
Saçma sapan yazılanlara nasıl tepki verebilirim? İlla zaten bilgi almam gereken web sitelerde senin gibi türemeler çıkıyor ver discord adresini ekleyeyim gör yaşı da parayı da ne emmeye geliyon ne gömmeye anca karı ağızlısın öt öt dur. Konu nerden nereye geldi amacım sadece reverse hakkında bilgi sahibi olup, korunmaktı bilgili kişilerle iletişime geçip yardım istemekti, ama ego tatmini türemeler her yerde sen web sitende fotoğraf kullanacağın zaman makine satın alıp fotoğraf çekmeye git hazır kullanma yada başkasına çektirme :D işin kolayı varsa ve aynı işi yapıyorsa elbette kullanıcaz. Daha düzgün bir yaklaşım ile bana bilgi verebilirsin ama sen haksız yere saçma sapan konulara dalıyorsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt