Düşünceli işini bilen ve bir bilgiyi öğretmeye çalışan sana çok teşekkür ederim chatGPT gibi kolayca yazmam gerekenleri yazdırıp kullanmamın neyi yanlış? Görselliği işleyişi ve böyle bir programı çıkarmış oluyorum ortaya, ilk defa burada içinden geçildi ve inanılmaz sevindim. Sevinme sebebim ise laf kalabalığı değil icraat idi çok teşekkür ederim. Vaktinizden az da olsa ayırıp parçaladınız programı Reashboys arkadaş keşke biraz düşünceli olsaymış ama sorun değil bu bilgiye rağmen para kazanamaman senin sorun muhtemelen bu kafa yapın olabilir
5k dolara sattım bu uygulamayı elbette kaynak kodlarını, bu uygulama demişken bu bitmiş hali değildi sip şirkeytinden sip bilgileri çekip call spoof da yapabiliyorsun bitmiş halinde iyiki bitmiş halini atmamışım. @
UnknownPersxn hocam seninle iletişim kurma şnasım var mı? Telegram wp vs
kanka ne kadar özgüvensiz birisin la sen kırılamaz vs mi dedim sadece merak ettim nasıl oluyor vs diye önemli bir yazılımı atmadım zaten eşşek tr senin gibiler olmasa güzel yer güzel içerikler çıkar insanlar öğrenir falan sonra neden ruslar bilgilerimiz çaldı neden ruslar anamızı düdüklüyor diye ağlayın 10 yaşındaki bebelerde bütün kimlik bilgileriniz siz eşşekler ego tatminini bırakıp bir bilgi paylaşın öğretici olun.