inqx4cutie
Bronz Üye
24/60 on virustotal
Krnl kullanmak daha iyi olabilir fakat yararlı konu.Merhaba bu konuda youtube da sözde cracklenmiş bir çok virüslü videosu olan ünlü bir executordur
Uzatmayacağım SynapseX hakkında bilgiler :
Not : Kendi Sitesinden indirilmiştir kötü amaçlı virüs bulunmamaktadır
______
Program Adı Versiyonu : SynapseX 2.9.1 (sürümü tam hatırlamıyorum yazmıyor ,ama en yüksek sürümü buydu)
Program çalışan Link : Programın Boostrapper şeklinde linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir| Programın Yüklenmiş , Klasör hali :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüs Total sonucu :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yazıldığı Dil : C#, C++
Kısıtlamalar : 0 Gün ,Paralı ,Onun dışında başka kısıtlama yok
Program Hakkında bazı bilgiler :
1-Bizzat kendi bilgisayarımda açtım bir zararı olmadı şuana kadar
2-64 bit ve 32 bit desteklemektedir
3-Windows 7 - Windows 10 a kadar tüm sistemlerde çalışıyor (windows 11 i denemedim)
4-Popüler Roblox hilesi
Programla alakalı not :
1-Programın sitesinde kendi yazılımıyla alakalı birsürü bilgi var kod vb. fakat anlamıyorum okadar :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resim 1 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resim 2 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kırekme
dostum jjsploit umarım kullanmıyorsundur pcde mining yapıyorjjsploit bir de ücretsiz roblox hilesi neredeyse tüm oyunlarda çalışır.
JJSploit Miner Var İçinde kimse İndirmiyor o nedendenjjsploit bir de ücretsiz roblox hilesi neredeyse tüm oyunlarda çalışır.
Yok kullanmıyorum ama bunu yeni öğrendimJJSploit Miner Var İçinde kimse İndirmiyor o nedenden
jjspoloit ekran kartını mining için kullanır diye biliyorumjjsploit bir de ücretsiz roblox hilesi neredeyse tüm oyunlarda çalışır.
WeAreDevsApinin Tüm Dll Olsun Sploit Olsun Hepsinde bir Hata varYok kullanmıyorum ama bunu yeni öğrendim