Crâck isteği : SynapseX

bazi sitelerde yapiyor Crâck leri ama keyli uygulamari bilmiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba bu konuda youtube da sözde cracklenmiş bir çok virüslü videosu olan ünlü bir executordur

Uzatmayacağım SynapseX hakkında bilgiler :

Not : Kendi Sitesinden indirilmiştir kötü amaçlı virüs bulunmamaktadır

______

Program Adı Versiyonu : SynapseX 2.9.1 (sürümü tam hatırlamıyorum yazmıyor ,ama en yüksek sürümü buydu)

Program çalışan Link : Programın Boostrapper şeklinde linki : | Programın Yüklenmiş , Klasör hali :

Virüs Total sonucu :

Yazıldığı Dil : C#, C++

Kısıtlamalar : 0 Gün ,Paralı ,Onun dışında başka kısıtlama yok

Program Hakkında bazı bilgiler :
1-Bizzat kendi bilgisayarımda açtım bir zararı olmadı şuana kadar
2-64 bit ve 32 bit desteklemektedir
3-Windows 7 - Windows 10 a kadar tüm sistemlerde çalışıyor (windows 11 i denemedim)
4-Popüler Roblox hilesi

Programla alakalı not :

1-Programın sitesinde kendi yazılımıyla alakalı birsürü bilgi var kod vb. fakat anlamıyorum okadar :

Resim 1 :
Resim 2 :

kırekme
En yakın zamanda cracklenmesi dileği ile...

Exe Virus Total;

synapse x cracklenemez bir hiledir. crackledim diyip youtube a atanlara inanmayın virüsdür

looks hard to Crâck, i don't think anyone wants to waste their time trying to Crâck a roblox cheat

kanka sana bi şey taktişik vereyim bu getkey sayfasının linkini kopyala 15 saniye sonra yapıtır sürekli tekrarla onay kısmı geliyor bizzat kendim yapıyorm

Synapse X daha Raindrop halinde 5$ almıştım hala kullanabiliyorum. Bu zamana kadar cracklenemedi yani imkansıza yakın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt