Crâck isteği : SynapseX

Verified

Gold Üye
Merhaba bu konuda youtube da sözde cracklenmiş bir çok virüslü videosu olan ünlü bir executordur

Uzatmayacağım SynapseX hakkında bilgiler :

Not : Kendi Sitesinden indirilmiştir kötü amaçlı virüs bulunmamaktadır

______

Program Adı Versiyonu : SynapseX 2.9.1 (sürümü tam hatırlamıyorum yazmıyor ,ama en yüksek sürümü buydu)

Program çalışan Link : Programın Boostrapper şeklinde linki : | Programın Yüklenmiş , Klasör hali :

Virüs Total sonucu :

Yazıldığı Dil : C#, C++

Kısıtlamalar : 0 Gün ,Paralı ,Onun dışında başka kısıtlama yok

Program Hakkında bazı bilgiler :
1-Bizzat kendi bilgisayarımda açtım bir zararı olmadı şuana kadar
2-64 bit ve 32 bit desteklemektedir
3-Windows 7 - Windows 10 a kadar tüm sistemlerde çalışıyor (windows 11 i denemedim)
4-Popüler Roblox hilesi

Programla alakalı not :

1-Programın sitesinde kendi yazılımıyla alakalı birsürü bilgi var kod vb. fakat anlamıyorum okadar :

Resim 1 :
Resim 2 :

kırekme

Son düzenleme:
Hello, it is a famous executor that has a lot of so-called Crâcked videos on youtube about it.

Information about SynapseX that I will not extend:

Note: It has been downloaded from its own site, there is no malicious virus

______

Program Name Version: SynapseX 2.9.1 (I don't remember the exact version, but it was the highest version)

Program running Link: The link of the program in the form of Boostrapper: | Program Installed, Folder State:

Virus Total result:

Written Language: C#

Restrictions: 0 Days, Paid, No other restrictions other than that

Some information about the program:
1-I opened it on my own computer, it didn't do any harm until now
Supports 2-64 bit and 32 bit
3-Windows 7 - Works on all systems up to Windows 10 (I haven't tried windows 11)
4-Popular Roblox cheat

Note about the program:

1-There is a lot of information about its own software on the program's site, code etc. but i don't understand it :

Picture 1:
Picture 2:

smashing
Krnl ( free roblox executor ) can Inject same script as SynapseX and UD & Always Update ^^ :)

Krnl ( free roblox executor ) can Inject same script as SynapseX and UD & Always Update ^^ :)
5 kere seni reklam sitelerine yönlendiriyor 2 saat uğraşıyorsun sadece 1 oyun için gerek yok bence, ve bazı kişilerin şikayetleri var krnl injet şekli ile synapse x in farklı synapse x hem daha hızlı hemde crash vermiyor ama kullanan kişinin kendi fikiridir.

jjsploit bir de ücretsiz roblox hilesi neredeyse tüm oyunlarda çalışır.

It redirects you to advertisement sites 5 times, you spend 2 hours trying for only 1 game, I think there is no need for it, and some people have complaints, with krnl injet shape, synapse x in different synapse x is both faster and does not crash, but it is the user's own opinion.
It Exist linkvertise bypasser :
spend only 20 seconds for have a 24hours code,
+ It's Normal it's a ( free ) executor
+ It's better to have Krnl than SynapseX
Imagine spend 20$ for a roblox exec...

It Linkvertis exist to bypass:
to spend only 20 seconds for 24hours have a code,
evet, onu bende kullanıyorum faka bu reklam atma şeklini fixlediler : :)
jjsploit bir de ücretsiz roblox hilesi neredeyse tüm oyunlarda çalışır.
Doğdurur, oda bir tercihtir fakat ikisi asla bir araya getirilkemez jjsploit wearedevs.dll yi kullanıyor synapseX ise vrmillion buna kıyasla jjsploit daha düşük crash oranı daha yüksektir

kankam synapse c++ ile yazıldı diye biliyorum içindeki apiler sadece ui ı c# da yazıldı içindeki dlller c++ ile yazılmış

It Exist linkvertise bypasser :
spend only 20 seconds for have a 24hours code,
krnl yi kötülemiyorum ama her 24 saatte 5 tane reklam geçmek zorundasın ve bu reklamları geçmenin kolay bi yöntemi yok thebypasseri de fixlediler zaten , düşük sistem kullananlar için bazen hata da veriyor synapseX de böyle birşey yok
kankam synapse c++ ile yazıldı diye biliyorum içindeki apiler sadece ui ı c# da yazıldı içindeki dlller c++ ile yazılmış
gui : C#
dll inject yöntemi : c++

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Adam Crâck istiyor siz exploit öneriyorsunuz
dostum anladığım kadarıyla (ki detect it easy detectlemeyince hangi koruma olmadığını anlayamam)
ya babel + obfuscar + Trinity
ya da Eaz + ConfuserEx
inan bana bu ikilininde kırılması çok zor bootstrapperini bile kıramadım
ben kıramam zaten
ama eski sürümünün bir leakı var elimde

Adam Crâck istiyor siz exploit öneriyorsunuz
dostum anladığım kadarıyla (ki detect it easy detectlemeyince hangi koruma olmadığını anlayamam)
ya babel + obfuscar + Trinity
ya da Eaz + ConfuserEx
inan bana bu ikilininde kırılması çok zor bootstrapperini bile kıramadım
ben kıramam zaten
ama eski sürümünün bir leakı var elimde
Eaz var sadece

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt