Güncelleniyor Counter Strike 2 - TriggerBot (2023 Güncel Hile)

halen ban yemedim ud zaten
kanka ud olayı şey değil mi ? ud iken kullanırsan Detect olunca kullanmasan bile eskiden kullandığın için ban yiyosun ? yanlış mıyım ? eğer öyle değilse detect olduğu gibi kullanmayı keserim ama sanırım detect olunca eskiden kullandıysan ban yiyosun

kanka ud olayı şey değil mi ? ud iken kullanırsan Detect olunca kullanmasan bile eskiden kullandığın için ban yiyosun ? yanlış mıyım ? eğer öyle değilse detect olduğu gibi kullanmayı keserim ama sanırım detect olunca eskiden kullandıysan ban yiyosun
Detect olduğunu hemen anlayamayacağınız için doğal olarak hileyi detect durumda da kullanmış olursunuz ve ban yemenize yol açar dediğim olay sadece bu konuyla alakalı değil tüm hilelerde böyle

Aslında DT olacağını veya DT olduğunu hiç sanmıyorum çünkü program herhangi bir bellek değişimi veya şüpheli bir şey yapmıyor. Sadece bellek üzerindeki belirli şeyleri okuyarak işlemler yapılıyor ve aktif 3-4 kişi kullanıyor. Hâlâ arasından ban yiyen kişi yok. İyi kullanımlar, iyi geceler.

Aslında DT olacağını veya DT olduğunu hiç sanmıyorum çünkü program herhangi bir bellek değişimi veya şüpheli bir şey yapmıyor. Sadece bellek üzerindeki belirli şeyleri okuyarak işlemler yapılıyor ve aktif 3-4 kişi kullanıyor. Hâlâ arasından ban yiyen kişi yok. İyi kullanımlar, iyi geceler.
mouse_event mi sendinput mu kullanıyorsun? tüyo verebilirim.

kral ben daha cs2 açmadan cs2 bulundu devam ediliyor diyor sonrasında bunu demese bile cs2 açınca direk kapanıyor trigger bot tuşu gözüktükten sonra

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt