Cattleya
Prime Üye
- İletişim
çalışıyor test edebilirsinizÇalışıyor mu ?
çalışıyor test edebilirsinizÇalışıyor mu ?
hocam ban yemeyecegimi bilsem gider seckin hesabimda oynarim o derece muqo bisey olmus bu elinize saglikbeyler siz ne kadar destek o kadar özellik gelir
halen ban yemedim ud zatenhocam ban yemeyecegimi bilsem gider seckin hesabimda oynarim o derece muqo bisey olmus bu elinize saglik
kanka ud olayı şey değil mi ? ud iken kullanırsan Detect olunca kullanmasan bile eskiden kullandığın için ban yiyosun ? yanlış mıyım ? eğer öyle değilse detect olduğu gibi kullanmayı keserim ama sanırım detect olunca eskiden kullandıysan ban yiyosunhalen ban yemedim ud zaten
Detect olduğunu hemen anlayamayacağınız için doğal olarak hileyi detect durumda da kullanmış olursunuz ve ban yemenize yol açar dediğim olay sadece bu konuyla alakalı değil tüm hilelerde böylekanka ud olayı şey değil mi ? ud iken kullanırsan Detect olunca kullanmasan bile eskiden kullandığın için ban yiyosun ? yanlış mıyım ? eğer öyle değilse detect olduğu gibi kullanmayı keserim ama sanırım detect olunca eskiden kullandıysan ban yiyosun
Aslında DT olacağını veya DT olduğunu hiç sanmıyorum çünkü program herhangi bir bellek değişimi veya şüpheli bir şey yapmıyor. Sadece bellek üzerindeki belirli şeyleri okuyarak işlemler yapılıyor ve aktif 3-4 kişi kullanıyor. Hâlâ arasından ban yiyen kişi yok. İyi kullanımlar, iyi geceler.kanka ud olayı şey değil mi ? ud iken kullanırsan Detect olunca kullanmasan bile eskiden kullandığın için ban yiyosun ? yanlış mıyım ? eğer öyle değilse detect olduğu gibi kullanmayı keserim ama sanırım detect olunca eskiden kullandıysan ban yiyosun
mouse_event mi sendinput mu kullanıyorsun? tüyo verebilirim.Aslında DT olacağını veya DT olduğunu hiç sanmıyorum çünkü program herhangi bir bellek değişimi veya şüpheli bir şey yapmıyor. Sadece bellek üzerindeki belirli şeyleri okuyarak işlemler yapılıyor ve aktif 3-4 kişi kullanıyor. Hâlâ arasından ban yiyen kişi yok. İyi kullanımlar, iyi geceler.
İkisini de kullanmıyorum, fakat bazı şeylere bakıyorum bazen bilgilere ihtiyacım oluyor. Ekleyebilirsin Discord: tarceshymouse_event mi sendinput mu kullanıyorsun? tüyo verebilirim.
Teşekkürler, dost. Sana da hayırlı olsun, tekrar dan.Eline sağlık reynam