Çalışıyor Counter Strike 2 Kernel Cheat ( Undetected )

Dostum discordlarına baktım adamların w10-w11 uyumlu gösteriyor ama kdmapper çalışmayabilir. Test-signing modu ile loadlarsın driveri

Son aşamada hata alanlar için çözüm şudur
1. C: diskine valthrun adlı bir klasör açıp içine valthrun-driver.sys adlı sürücü dosyasını atıyoruz.
2. Cmd yi yönetici açarak sc create valthrun type= kernel binpath="C:\valthrun\valthrun-driver.sys" komutunu giriyoruz ve yeniden çalıştırmayı deniyoruz.

Burada yaptığımız şey valthrun driverına bir yol oluşturmak. Şahsen ben böyle çözdüm sorunu
bu hatayı alıyorum

bu hatayı alıyorum

1. C: diskine valthrun adlı bir klasör açıp içine valthrun-driver.sys adlı sürücü dosyasını atıyoruz.
2. eski bulunmayan yolu silmek için yine cmd yi yönetici açarak "sc delete valthrun type= kernel binpath="C:\Users...\valthrun-driver.sys" yazıyoruz. bozuk yolu siliyoruz.
3. Yeni doğru yolu oluşturmak için Cmd yi yönetici açarak sc create valthrun type= kernel binpath="C:\valthrun\valthrun-driver.sys" komutunu giriyoruz ve yeniden çalıştırmayı deniyoruz.
bunları yap düzelir dostum böyle düzeliyor ama doğru şekilde yap

hileyi çalıştırdım yalnız menü tuşuna basınca açılmıyor alt tab yapınca altta görünüyor dcden yazdım eklediniz sonra sildiniz neden ? yardımcı olmam dediniz
oyun pencereli ya da pencereli tam ekran modunda olmalı pause tuşu ile açılır menü açılmazsa ekran klavyesinden pause tuşuna basmayı dene

TRİGİR BOT TUŞU NE
o tuşu menü içinde kendin ayarlıyacaksın triggerbot kısmında yazıyor zaten

2. Cmd yi yönetici açarak sc create valthrun type= kernel binpath="C:\valthrun\valthrun-driver.sys" komutunu giriyoruz ve yeniden çalıştırmayı deniyoruz.

oyun pencereli ya da pencereli tam ekran modunda olmalı pause tuşu ile açılır menü açılmazsa ekran klavyesinden pause tuşuna basmayı dene

kanka esp calışıyor ama menü acılmıyor

kanka esp calışıyor ama menü acılmıyor
dostum pencereli moda al görüntü modunu ve windowsun başlat kısmına ekran klavyesi yaz sonra onu aç. sonra ise orda pause break tuşuna bas ya da klavyenden pause tuşuna bas
yapamazsan youtube kanallarına bak valthrun un

2. eski bulunmayan yolu silmek için yine cmd yi yönetici açarak "sc delete valthrun type= kernel binpath="C:\Users...\valthrun-driver.sys" yazıyoruz. bozuk yolu siliyoruz.
3. Yeni doğru yolu oluşturmak için Cmd yi yönetici açarak sc create valthrun type= kernel binpath="C:\valthrun\valthrun-driver.sys" komutunu giriyoruz ve yeniden çalıştırmayı deniyoruz.

hocam o sorunu çözdüm şimdide vulkan driver hatası var (

amd ekran kartı olanlarda bu sorun oluyormuş çözümünü tam olarak bende bilmiyorum fakat ekran kartı driverini güncelle
sorunu halletim eski driver sürümüne geçmem yeterli oldu oyunda gayet güzel çalışıyo fakat hile fpsi çok düşük fpsi yükseltmek için küçücük ekranda oynamak gerekiyor pcde 120-140 fps alıyorsam hilede 20 falan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt