Çalışıyor Counter Strike 2 Kernel Cheat ( Undetected )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1. C: diskine valthrun adlı bir klasör açıp içine valthrun-driver.sys adlı sürücü dosyasını atıyoruz.
2. eski bulunmayan yolu silmek için yine cmd yi yönetici açarak "sc delete valthrun type= kernel binpath="C:\Users...\valthrun-driver.sys" yazıyoruz. bozuk yolu siliyoruz.
3. Yeni doğru yolu oluşturmak için Cmd yi yönetici açarak sc create valthrun type= kernel binpath="C:\valthrun\valthrun-driver.sys" komutunu giriyoruz ve yeniden çalıştırmayı deniyoruz.
bunları yap düzelir dostum böyle düzeliyor ama doğru şekilde yap

oyun pencereli ya da pencereli tam ekran modunda olmalı pause tuşu ile açılır menü açılmazsa ekran klavyesinden pause tuşuna basmayı dene

o tuşu menü içinde kendin ayarlıyacaksın triggerbot kısmında yazıyor zaten
ya bu sorunun çözümü ne alooooooooooooooo

ya bu sorunun çözümü ne alooooooooooooooo
dostum goxdev hocamında dediği gibi doğru okursanız forumu çözebilirsiniz. orada yazan uyarı driver`i loadlamadın loadla sonra controlleri aç diyor hem kdmapper ile loadlamayı hemde test-signing modu ile loadlamayı konuda belirttik göz at çözersin basit birşey

Bu gün sizlerle kernel bir CS-2 hilesini paylaşacağım hilenin adı Valthrun bilindik olmasına ramen gördüğüm kadarıyla paylaşan olmamış bende paylaşıyorum.

NOT: 100% güvence veremem ancak prime hesaplarınızda oynayabilirsiniz çünkü read-only ve kernel.

KURULUM

• 1 - Hileyi Ve KDMapper'i İndir
  • 2 - Valthrun-driver.sys Dosyasına Sağ Tıklayıp Birlikte Aça Bas
  • 3 - Başka Bir Uygulama Seçe basıp KDMapper'i seç
  • 4 - KDMapper ile sys dosyasını açtıysan artık controlleri açıp oynayabilirsin

Trigger Bot Gösterimi:

Menü tuşu: Pause Break ( Klavye kullananlar için pageup üstünde ve scrolllock yanında )
Laptop'da olanlar için şunu buldum: Genellikle "FN +B ya da FN +CTRL+B tuşlarına aynı anda basarak Pause Break tuşu kullanılabilir."

İşlemler bittiyse Valthrun sorunusuz bir şekilde çalışıyor olması lazım. Eğer sorun alırsanız Valthrun wikisine göz atabilir yada konu altında soru sorabilirsiniz. Hile kernel ve kurulumu zor olduğu için her sistemde çalışmayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hilenin OBS bypassı kapatmasını beceremedim ve prntsys bypassıda olduğu için GitHub reposundaki SS'leri koyuyorum. İyi oyunlar.

Göz atmak isteyenler için Valthrun Wikisi ve GitHub REPO'su:

elinize sağlık

kanka hile menüsünü açamıyorum neden esp çalışıyor ama menüyü açamıyorum

bi defasında vac yedim çok tedirginim oyüzden

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt