Çalışmıyor Counter Strike 2 Hile / Anti-Aim Aimbot Esp Bunnyhop V.B

o kadar mantıksız yazıyorsun ki. 1.si rage hilesini full hesabında açman büyük hata. 2.si BELEŞ rage hilesini full hesabında açman daha büyük hata. full hesabım var ama param yok / vermek istemiyorum diyorsan kernel olan bedava hilelere yönelebilirsin. iyiliğin için diyorum sonra ban yiyince üzülüyor insan.

++
Dostum hileyi injectliyorsun zaten, hilenin kendisi / hookları detectli tahminimce, injectleyip kullandığında zaten ban şansın var hem free olmasından hem de rage özelliklerin zaten hooklanmasından dolayı, eğer injectliyorsan ve sadece espyi kullanıyorsan hiç değmez. O anlamda yazılmıştır.
Konuyu çocuk çocuk boş mesajlarla rahatsız etmeyin hile şuanda undetected ban atmıyor injector de ona göre özel zaten fakat ücretsiz paylaşıldığı için bir süre sonra ban atmaya başlar

ban durumu nedir rage oynarsak kaç maç götürür ve dt olan herhangi birşey var mı only esp mi oynayalım yoksa başka şeylerde açalım mı iyi forumlar.
Rage oynarsan reportlanıp izledikten sonra ceza yersin fakat aim v.b açmazsan ve belli etmezsen hile detected olana kadar ban yemezsin

Konuyu çocuk çocuk boş mesajlarla rahatsız etmeyin hile şuanda undetected ban atmıyor injector de ona göre özel zaten fakat ücretsiz paylaşıldığı için bir süre sonra ban atmaya başlar
Dostum orada birisine açıklama yapmışım, ücretsiz olduğu için ve rage bir hile olduğu için ban yedirebileceğinden bahsetmişim, "çocuk çocuk boş mesaj" diyorsan kurduğum cümleyi anlamamışsın demektir.
Şu anda zaten Source 2 farklı bir motor olduğu için VAC'ın özel olarak adapte olması ve gelişmesi lazım, çoğu free veya paste hilenin ban yedirmemesi normal, ama risk olabileceğinden dolayı öyle yazdım.
Hele ki, olay şu anda yedirip yedirmemesi değil. Rage hile kullanıyorsan ESP kullanman ile hilenin çoğu özelliğini kullanman arasında çok da bir fark yok, overwatch şu anda aktif değil, VACNET aktif. Sadece esp ile LAN player gibi oynamaya gerek yok. (Tabi ki untrusted ban attırabilecek özellikler (rapid fire gibi) bu konunun dışında)
Kendini veya hileni savunacaksan da başkasına çocuk falan diyip aşağılamana gerek yok, karşında çocuk yok :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
GOxrv.png

Durum : 7.07.2024 Aktif

Hile şuanda güvenli fakat ban riskini göze alarak kullanın!
Videodaki adımları izleyerek hileyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Hile Özellikleri
Anti-Aimbot

Aimbot

ESP İsim

ESP Can

ESP Kalkan

Chams

Third Person

Night Mode

Bunnyhop

Auto Strafe

Ayarları Kaydetme

durumu ud mi dt mi

bunun ayarları nasıl olmalı bir türlü beceremedim?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt