Orientis
Efsane Üye
- İletişim
3-4 gün test ettim kullandım hesap ban yemedi ban yemek istemiyorsan anti-aim aimbot kullanmanı tavsiye etmiyorumban durumu nedir
3-4 gün test ettim kullandım hesap ban yemedi ban yemek istemiyorsan anti-aim aimbot kullanmanı tavsiye etmiyorumban durumu nedir
tamamdır deneyecegim3-4 gün test ettim kullandım hesap ban yemedi ban yemek istemiyorsan anti-aim aimbot kullanmanı tavsiye etmiyorum
Discorddan ekle çözelim orientis_aimbot çok iyi eline sağlık fakat bunnyhop calısmıyor bende ya nası çözeriz onu
Durum : 7.07.2024 Aktif
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hile şuanda güvenli fakat ban riskini göze alarak kullanın!
Videodaki adımları izleyerek hileyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Hile ÖzellikleriAnti-Aimbot
Aimbot
ESP İsim
ESP Can
ESP Kalkan
Chams
Third Person
Night Mode
Bunnyhop
Auto Strafe
Ayarları Kaydetme
beleş rage hilesinde only esp mi PAOWUGDAGWO8A09WUDG0U9AW09UA09G7D9OAGWDI890YAWGDOIYAWGIUOYAWGDban durumu nedir rage oynarsak kaç maç götürür ve dt olan herhangi birşey var mı only esp mi oynayalım yoksa başka şeylerde açalım mı iyi forumlar.
Herkesin oynayış şekli farklıdır ben full hesapta açacağım belki kötü yorumlarını kendine sakla.beleş rage hilesinde only esp mi PAOWUGDAGWO8A09WUDG0U9AW09UA09G7D9OAGWDI890YAWGDOIYAWGIUOYAWGD
Dostum hileyi injectliyorsun zaten, hilenin kendisi / hookları detectli tahminimce, injectleyip kullandığında zaten ban şansın var hem free olmasından hem de rage özelliklerin zaten hooklanmasından dolayı, eğer injectliyorsan ve sadece espyi kullanıyorsan hiç değmez. O anlamda yazılmıştır.Herkesin oynayış şekli farklıdır ben full hesapta açacağım belki kötü yorumlarını kendine sakla.
o kadar mantıksız yazıyorsun ki. 1.si rage hilesini full hesabında açman büyük hata. 2.si BELEŞ rage hilesini full hesabında açman daha büyük hata. full hesabım var ama param yok / vermek istemiyorum diyorsan kernel olan bedava hilelere yönelebilirsin. iyiliğin için diyorum sonra ban yiyince üzülüyor insan.Herkesin oynayış şekli farklıdır ben full hesapta açacağım belki kötü yorumlarını kendine sakla.
++Dostum hileyi injectliyorsun zaten, hilenin kendisi / hookları detectli tahminimce, injectleyip kullandığında zaten ban şansın var hem free olmasından hem de rage özelliklerin zaten hooklanmasından dolayı, eğer injectliyorsan ve sadece espyi kullanıyorsan hiç değmez. O anlamda yazılmıştır.