CORVIN EXTERNAL CS2! + INJECTOR

Corvin

Yeni Üye
İletişim
Daha yapım aşamasındadır. INJECTOR ile beraber satmayı düşünüyoruz.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

injector.png

aimmenu.png

visual.png

skinchanger.png

mics.png

config.png

ingame.png

su uıyı bıdaha gorursem ascam kendımı

cs2 external ve injector? sizin bilgisizliğinize sk1ym yeter be 0 bilgiyle hile yaptım deyip duruyorsunuz external dediğiniz inject mi olur o4rsu1pck1l1ar11 herşey baştan aşağı aiye yazdırılmış en ufak 1 tane bile elle yazılmış kod yok

cs2 external ve injector? sizin bilgisizliğinize sk1ym yeter be 0 bilgiyle hile yaptım deyip duruyorsunuz external dediğiniz inject mi olur o4rsu1pck1l1ar11 herşey baştan aşağı aiye yazdırılmış en ufak 1 tane bile elle yazılmış kod yok
bu adam boyle birsey diyosa sizin bu forumda barınmamanız gerekiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkandayım kral doğru dedin

ossssurada ınv olny forum acan frezzy 🤣🤣🤣

o sırada valo hilesi çıkarıyorum deyip cgden bulduğu srcyi cursorla editleyip tekrar cgde satmaya çalışan joeyabuk :)

bir laf yapacaksan arkanda yaptığın bir işin kanıtı olacak bak 2019daki hvh projem he o zamanlar böyle ai felan yoktu sizde yoktunuz

image.png
en eskı senmısın abi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Geri
    Üst Alt