yaptığın UI varsa atabilirsin duruma göre değiştiririz.su uıyı bıdaha gorursem ascam kendımı
koskoca skeetı pastelıcenbu kadar basıtyaptığın UI varsa atabilirsin duruma göre değiştiririz.
bu adam boyle birsey diyosa sizin bu forumda barınmamanız gerekiyorcs2 external ve injector? sizin bilgisizliğinize sk1ym yeter be 0 bilgiyle hile yaptım deyip duruyorsunuz external dediğiniz inject mi olur o4rsu1pck1l1ar11 herşey baştan aşağı aiye yazdırılmış en ufak 1 tane bile elle yazılmış kod yok
Arkandayım kral doğru dedincs2 external ve injector? sizin bilgisizliğinize sk1ym yeter be 0 bilgiyle hile yaptım deyip duruyorsunuz external dediğiniz inject mi olur o4rsu1pck1l1ar11 herşey baştan aşağı aiye yazdırılmış en ufak 1 tane bile elle yazılmış kod yok
ossssurada ınv olny forum acan frezzycs2 external ve injector? sizin bilgisizliğinize sk1ym yeter be 0 bilgiyle hile yaptım deyip duruyorsunuz external dediğiniz inject mi olur o4rsu1pck1l1ar11 herşey baştan aşağı aiye yazdırılmış en ufak 1 tane bile elle yazılmış kod yok
o sırada valo hilesi çıkarıyorum deyip cgden bulduğu srcyi cursorla editleyip tekrar cgde satmaya çalışan joeyabukossssurada ınv olny forum acan frezzy![]()
en eskı senmısın abio sırada valo hilesi çıkarıyorum deyip cgden bulduğu srcyi cursorla editleyip tekrar cgde satmaya çalışan joeyabuk
bir laf yapacaksan arkanda yaptığın bir işin kanıtı olacak bak 2019daki hvh projem he o zamanlar böyle ai felan yoktu sizde yoktunuz
![]()