Cortex Software Leş Src

Bu leş kaynak kodunu bir ara incelemiştim, gerçekten de rezalet..

Offsets::MagicOffsets'in offsetlerini bazı fonksiyonlar içinde manuel kullanmışlar falan(valorant güncelleme aldığında offsetlerini güncellesen bile crash yersin.)
gerçekten programlamadan bilmem kaç ışık yolu uzak insanlar yapmış bu işi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu leş kaynak kodunu bir ara incelemiştim, gerçekten de rezalet..

Offsets::MagicOffsets'in offsetlerini bazı fonksiyonlar içinde manuel kullanmışlar falan(valorant güncelleme aldığında offsetlerini güncellesen bile crash yersin.)
gerçekten programlamadan bilmem kaç ışık yolu uzak insanlar yapmış bu işi.
ai made olduğu için mantık aramamak gerek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yapay zekanın bizim mantığımızdan bu kadar uzak olduğunu düşünmüyorum, daha çok programlamayı yeni yeni öğrenen çocukları yeni gibime geliyor.
hayır, hepsini tanıyorum en basit drawline esp bile yazamazlar

Undetected internaller, evet varlar. Ama onların var olduğunu bilmediğimiz için undetected olarak kalıyorlar.
Markette ki bu gördüğümüz rage özelliklere sahip ud internal yok. Legit self-code internallar zaten ud.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt