Cortex Software Leş Src

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu arkadaşlar leaklenen tüm özellikleri baselerinde toplayıp leş bir hile çıkarmışlar bize ise ortaya dökmek kalıyor haddddi iyi seyirler bromanlerim src olduğu için vt koymadım

hadddddi iiyi günler bebiştolar dlldeki hook korumalarına zaten hayran kalmıştım :D OJLKRJGM9RUIOJKMEWROGIERKHÖETRH

not: random son patche güncellenmiş bi base alın içi boş olan son patche göre dosyaları değiştirin değiştiremiyorsanız aı a yaptırabilirsiniz

VALORANT​
harbi bu ne

adamlarla ilgim yok sen bos yapıyorsun amacın yorum kasmak adamların olmayan hilesini burda source diye paylasıyorsun
adamların olmayan src paylaşıyorsun diyip üstüne o hali güncel bile değil diyip üstüne geri adamların olmayan src paylaşıyorsun diyen arkadaş senide unutmayacağım recep vs tayyip vs erdoğan olayına döndün la :D

image.png

bu değil mi kardeşim
siz siz olun 2 yıllık dostunuza bile güvenmeyin yoksa sonuc böyle oluyor :D at dostum atta pasterlar sevinsin

adamların olmayan src paylaşıyorsun diyip üstüne o hali güncel bile değil diyip üstüne geri adamların olmayan src paylaşıyorsun diyen arkadaş senide unutmayacağım recep vs tayyip vs erdoğan olayına döndün la :D
adamlar bu urunumu satıyo söylesene satıyosa göstersene

bi update önceki base ve feature ları daha iyi çalışıyor öyle leş bi güncelleme atmışsınızki OIAJSPIFKR0OPÖLGÖÇE0RIOGÖER
ya gerizekalı ben cortexde çalışmıyorum bana demeyecen adamlar haklı ama adamların satmadıgı sourceyi paylasıyorsun bide kendini havalı zannediyorsun

güncel src mi eski mi
bi önceki cheatleri şimdikinden daha iyi çalışıyor ai bile fixler son patche aynı workspace e bi fixlenmiş src koy cg den bide bunu koy fixle de fixlesin zaten yorum satırı dolu aı baba promaxe kırbaç vura vura çalıştırtmışlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt