NeuroCheats
Master Üye
BEĞENİLMEDİĞİ İÇİN ÇÖPLÜK
Son düzenleme:
sys dosyaları var sadece zaten. .bat da sağ tık düzenle ile inceleyebilirsinratlı mı buda
yok hocam düşmanlıkla gerçekten alakası yok. Resell ilede alakalı değil. Driverları forumda gezinirken gördüm. Ondan paylaşmak istedim. Eski olduğunu bildiğim için paylaştım zaten.Merhaba keşke deneyip paylaşsaydın bu driverlar zaten işlevsiz method fix yediği için %100 delayda kalacaktır resell vermediğimiz için bu şekilde tepki göstermen doğru değil keşke daha yapıcı yaklaşsaydın
Eski olduğunu bildiğin halde paylaşman doğru olmamış. İnsanlar denediğinde sadece vakit kaybedecek ve sorun yaşayacak. Bu nedenle konunun boş olduğunu düşünüyorum ve derhal silinmesi gerektiğini belirtmek istiyorum.yok hocam düşmanlıkla gerçekten alakası yok. Resell ilede alakalı değil. Driverları forumda gezinirken gördüm. Ondan paylaşmak istedim. Eski olduğunu bildiğim için paylaştım zaten.
delayda bıraksa bile hile açmak isteyenler için iyi olacağını düşündüm. Bundan dolayı paylaştım. Eğer ilgi görmezse kaldırırım tabii ki. İlginiz için teşekkür ederim.Eski olduğunu bildiğin halde paylaşman doğru olmamış. İnsanlar denediğinde sadece vakit kaybedecek ve sorun yaşayacak. Bu nedenle konunun boş olduğunu düşünüyorum ve derhal silinmesi gerektiğini belirtmek istiyorum.
bu adam kesinlikle devde daha üstün neurodan bence neuro resell alamayınca kin güdüp paylasmıs bencede silinmeli konuEski olduğunu bildiğin halde paylaşman doğru olmamış. İnsanlar denediğinde sadece vakit kaybedecek ve sorun yaşayacak. Bu nedenle konunun boş olduğunu düşünüyorum ve derhal silinmesi gerektiğini belirtmek istiyorum.