1 ay öncesinde daha benden bu salak şifrelerimi ve yüzümü leakleme diye ağlaşıyodu ne tesadüfsede nazeden (naze ide ratledim) çıkan şeylerle onla çıkan şeyler 1:1 örtüşüyodu 1:1 ve ikisinede sorunca o benden pasteledi diyolardı bende ilk anlamıyodum ama en sonunda icg den anladım, kısacası bu ioctl dispatch ve overwolf overlayin ana kaynağı icg, naze ve interpreter bunun üstüne koyarak gitti, en azından naze bunu açık açık söylüyo ama interpreter bunu sözde aylarca uğraşltığı bi proje olarak tanımlıyo
Onunla konuştuğumda ise , paste demeye devam ettiğini görüyorum, fn src farklı bir system device kullandığını söylüyor.
Emin değilim, fakat anlatan herkes farklı şeyler söylüyor, aylarca onunla konuştum ve bana senin dediklerinden daha farklı şeyler söyledi, weird.1 ay öncesinde daha benden bu salak şifrelerimi ve yüzümü leakleme diye ağlaşıyodu ne tesadüfsede nazeden (naze ide ratledim) çıkan şeylerle onla çıkan şeyler 1:1 örtüşüyodu 1:1 ve ikisinede sorunca o benden pasteledi diyolardı bende ilk anlamıyodum ama en sonunda icg den anladım, kısacası bu ioctl dispatch ve overwolf overlayin ana kaynağı icg, naze ve interpreter bunun üstüne koyarak gitti, en azından naze bunu açık açık söylüyo ama interpreter bunu sözde aylarca uğraşltığı bi proje olarak tanımlıyo
ne demesini bekliyosun, kimse kendini ezdirmez sonuç olarak. ayrıca interpreter in 1.5 yıl önceki halini sorsan fn cheatingde herkes güler, bu data ptr satıp 2k doları cebe indirip kayıplara karıştığıda oldu sana sadece şunu diyecem, sence kendine developer diyip .vcxprojtan hoplatılan biri doğruyu ne kadar söylüyo olabilirEmin değilim, fakat anlatan herkes farklı şeyler söylüyor, aylarca onunla konuştum ve bana senin dediklerinden daha farklı şeyler söyledi, weird.
ayrıca son söyledikleri ise bunlardı.
Hopesar olduğunu burada kanıtlamış olduk yani :dne demesini bekliyosun, kimse kendini ezdirmez sonuç olarak. ayrıca interpreter in 1.5 yıl önceki halini sorsan fn cheatingde herkes güler, bu data ptr satıp 2k doları cebe indirip kayıplara karıştığıda oldu sana sadece şunu diyecem, sence kendine developer diyip .vcxprojtan hoplatılan biri doğruyu ne kadar söylüyo olabilir
ayrıca senin clara cheat base src'ne sahip olduğunu gösterdi kanıtları ileHopesar olduğunu burada kanıtlamış olduk yani :d
ayrıca .vcxproj zamanında çok bilinmiyordu belki o yüzden bu tongaya düşmüş olabilir emin değilim.
Herneyse, bana ayrıca bu resmi gönderdi ve yeni fn cheating başlayacakmış dispatch driver ile:
fotoğraf konusunda yalan söylememiş xD, bende onun ayaktan kafaya kadar full resmi var, bu eller onun eli xD hintli sanırım baya siyahHopesar olduğunu burada kanıtlamış olduk yani :d
ayrıca .vcxproj zamanında çok bilinmiyordu belki o yüzden bu tongaya düşmüş olabilir emin değilim.
Herneyse, bana ayrıca bu resmi gönderdi ve yeni fn cheating başlayacakmış dispatch driver ile:
ayrıca senin clara cheat base src'ne sahip olduğunu gösterdi kanıtları ile
Büyük ihtimalle lmao , herneyse, driver source paylaşırsan tadından yenmez, içersinde neler olduğunu merak ettim ve incelemek isterdim sonuçta base aynı base olarak biliyorum incelemek istiyorum.fotoğraf konusunda yalan söylememiş xD, bende onun ayaktan kafaya kadar full resmi var, bu eller onun eli xD hintli sanırım baya siyah
ilerde düşünürmüyüm bilmiyorum ama şu anlık düşünmüyorumBüyük ihtimalle lmao , herneyse, driver source paylaşırsan tadından yenmez, içersinde neler olduğunu merak ettim ve incelemek isterdim sonuçta base aynı base olarak biliyorum incelemek istiyorum.