what are you talking about kidCan you tell me exactly which files contain rat code?
If it is the source code that contains the virus, why haven't the moderators deleted the thread?
what are you talking about kidCan you tell me exactly which files contain rat code?
If it is the source code that contains the virus, why haven't the moderators deleted the thread?
It's exactly what it sounds like. I've built and run this source and it hasn't caused any problems on my PC. Hopesar has been known to put miners in free public cheats in the past, but I don't recall them being present in the leaked source.what are you talking about kid
speak in your own language instead of using translateIt's exactly what it sounds like. I've built and run this source and it hasn't caused any problems on my PC. Hopesar has been known to put miners in free public cheats in the past, but I don't recall them being present in the leaked source.
Anyway, what I'm trying to say is, which cpp, h files contain the code to download and run the rats? In the leaked loader, the code to download files (driver and dll) via keyauth was present, but nothing else. where is the code to execute the rats?
You won't understand my language. where's rat run code in src?speak in your own language instead of using translate
ngl i cant understand it even nowYou won't understand my language. where's rat run code in src?
Great. I think I may have misunderstood. Am I bringing up an unrelated topic?ngl i cant understand it even now
aynı driver source değil, interpreter dramadan başka bişey çıkarmadı. interpreterin yaptığı herşeyi icg nin ve naze nin sourceleriydi ama hepsini kendi gibi lanse etti sonra benle tartıştı bende paster olduğunu herkese göstermek için o kadar abartıkları interpreteri nasıl basit bi .vcxproj ile ratleyebildiğimi herkese gösterdim sonra bu bana yüzünü ve şifrelerini leaklememem için rica etti bende yapmadım sadece onun driver sourcesini leproxy ve naze benden istedi bende verdim sonuç olarakta gördüğün bu drama yaşandı. interpreterin kendi yaptığını öne sürdüğü hiçbi kod onun değil. bunu niye burda anlattım bilmiyorum bu forumda fn community olaylarını bilen yok zaten, çok merak ediyosanda orjinal driver sourcesi bu, buda leaked zaten ama githuba falan sıçramamıştır daha yerel fn cheating serverlarında geziniyo@CrazyClara , konuya driver src eklemeyi unutmuş, buyrun:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Umarım dediğin doğrudur sonuçta interpreter de farklı şeyler söylüyor, herneyse neden halla bu base için drv source paylaşmadığını merak ediyorum? Ya da paylaşmak için doğru zamanı mı bekliyorsun?aynı driver source değil, interpreter dramadan başka bişey çıkarmadı. interpreterin yaptığı herşeyi icg nin ve naze nin sourceleriydi ama hepsini kendi gibi lanse etti sonra benle tartıştı bende paster olduğunu herkese göstermek için o kadar abartıkları interpreteri nasıl basit bi .vcxproj ile ratleyebildiğimi herkese gösterdim sonra bu bana yüzünü ve şifrelerini leaklememem için rica etti bende yapmadım sadece onun driver sourcesini leproxy ve naze benden istedi bende verdim sonuç olarakta gördüğün bu drama yaşandı. interpreterin kendi yaptığını öne sürdüğü hiçbi kod onun değil. bunu niye burda anlattım bilmiyorum bu forumda fn community olaylarını bilen yok zaten, çok merak ediyosanda orjinal driver sourcesi bu, buda leaked zaten ama githuba falan sıçramamıştır daha yerel fn cheating serverlarında geziniyo
ben cheat yapğmıyorum bu aralar başka bişey üzerinde çalışıyorum ama driver source halla değerli ve iyi şeyler için kulanılabilir bi kaç kişide var zaten onar isterse leakler ama benden çıkmaz, interpreter konusuna gelirsek, sence kendine developer diyen biri vcxproj dan rat yermiydiUmarım dediğin doğrudur sonuçta interpreter de farklı şeyler söylüyor, herneyse neden halla bu base için drv source paylaşmadığını merak ediyorum? Ya da paylaşmak için doğru zamanı mı bekliyorsun?