CLARAS CONDOM VALORANT Crâck ME

olayın force ware ile bir alakası yok dostum forceware sadece bir satıcı yüceltmeyin gözünüzde herkesi bu kadar :D kentuckun paste bir şey yapacağını sanmıyorum
Ben sana bir şey söyleyeyim dostum. Bence paste değil. O anlamda demedim forceware ne bilim çöp hile satmaz adamların sattığı hileler genellikle kaliteli oluyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olayın force ware ile bir alakası yok dostum forceware sadece bir satıcı yüceltmeyin gözünüzde herkesi bu kadar :D kentuckun paste bir şey yapacağını sanmıyorum
katılıyorum

ben sana paste demedim zaten dostum olayın forceware ile bir alakası yok dedim
Arkadaş bizimde yayınlamamıza güvenerek böyle birşey söylemiş, olayın yüceltmeyle bir alakası yok bazı ürünlerde kaliteden ödün vermemeye çalışıyoruz. Diğer reseller arkadaşlara gibi 1-2k'ya pasted ürün çıkartıp ay sonu exit atmadık. Forumda bayilik sistemini ciddiyetle yapan satıcılardan biriyiz belkide tekiz, bu konuda belirli bir saygınlığın ve güvenin oluşması gayet normal. Ürünün sağlamlığı konusunda birşey söyleyemem bilgime ve haddime değil, milyon dolarlık şirketin anti cheat sistemine karşı birşeyler yapmak ve kesin konuşmak imkansız, her an herşey olabilir.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt