HYDRO
Uzman Üye
Aynen kanka baştan sonra oturup yazmış tühçünkü sahibi dürüst ve paste olmayan bir yazılım yapmış, attığın adam da saygı duyuyor demek ki
Aynen kanka baştan sonra oturup yazmış tühçünkü sahibi dürüst ve paste olmayan bir yazılım yapmış, attığın adam da saygı duyuyor demek ki
pastelediğinin kanıtı nerede?Aynen kanka baştan sonra oturup yazmış tüh
Ben sana sorayım paste'lemediğinin kanıtı nerede? baştan sonra yazarken gördün mü?pastelediğinin kanıtı nerede?
Bir söyleyiş varsa kanıtlamak söyleyene düşer, ayrıca bu ne atar. çok alışmışsınız Crâck me atınca sahibinin gelip konuda sövmesini herhalde, ben öyle bi insan değilim saygıyla karşılarım crackleenirsede crackleyene helal olsu diyip güncellemelerle telafi ederiz kulanıcılarımıza, keşke sizdede aynı saygıyı görebilsemBen sana sorayım paste'lemediğinin kanıtı nerede? baştan sonra yazarken gördün mü?
bu adamı sırf bu yüzden çok seviyorumBir söyleyiş varsa kanıtlamak söyleyene düşer, ayrıca bu ne atar. çok alışmışsınız Crâck me atınca sahibinin gelip konuda sövmesini herhalde, ben öyle bi insan değilim saygıyla karşılarım crackleenirsede crackleyene helal olsu diyip güncellemelerle telafi ederiz kulanıcılarımıza, keşke sizdede aynı saygıyı görebilsem
ne diyo bu *Paster
ne var ne yok protection olarak hepsi dll de, daha loaderdaki client side checkeleri geçememiş arkadaş atığı videoda loader videoyu kestiği yerden sonra kapanıyor, yani akradaşın şu an geçtiği tek şey Keyauthapp.license kısmı oda işin kozmetik yanı zaten Keyauthapp.license tan sonraki ilk client side checkte patlamış yani daha client sideyi geçmemiş server side checklerde başarılar dilerim ona Video:Crâck yemiş zaten ama emin değiliz oyun içi video yok
olayın force ware ile bir alakası yok dostum forceware sadece bir satıcı yüceltmeyin gözünüzde herkesi bu kadar kentuckun paste bir şey yapacağını sanmıyorumHilenin paste olduğunu düşünmüyorum, paste olsa forceware'in satacağını düşünmüyorum. Paste demek kolay ama kanıtlamak zor. Paste ise kanıtla dostum. Ben paste olduğunu düşünmüyorum