Cikan ethereum Crâck hakkinda

kanka tamam o sunucuda eymen 14 değilsin fakat konusman,ben dahi buradaki bazı kişilere 14 yasinda bir ergensin gibi geliyor,gosteriyor madem 14 olarak hitap edilmesinden memnun degilsin 14 yasindaki ergen gibi takılma
ergen gibi takılma dediğin neyin ergenliğini gördün bana sallandığında paste client dendiğinde övgüler gülücükler ben bir şey diyince ergen oluyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ergen gibi takılma dediğin neyin ergenliğini gördün bana sallandığında paste client dendiğinde övgüler gülücükler ben bir şey diyince ergen oluyorum
benim konuşmandan kastığım hile konusu değil hile konusunu bi yana bırak tartışırken ki konuşmandan bahsediyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
NE DEDİ NE DEDİ ROBLOX MU DEDİ AGIAWJGMWOAIGAWJGAWOGAWGJAWGIAWJGAWIOGAWOIGAWGAWGJAWGAWJGIAWAAW UNDETECTED TELEPORTER ROBLOX AIGÖJAWOGJAWGAJWGIA9WGJAW9GAWGJAWGIAWJG9IAWJGAWIOGJAWIGAWJGIAWGJMOAWIGJAWGAWJGAWGAW
Robloxla dalga geçiyon da düzgün bir executor yaparsan parayı kaldırırsın robloxdan küçük düşürülecek bir oyun değil yani

He bir de wave gibi rat atmaman lazım atacaksan da çok iyi gizlemelisin :D

Robloxla dalga geçiyon da düzgün bir executor yaparsan parayı kaldırırsın robloxdan küçük düşürülecek bir oyun değil yani
ben de robloxa çalışıyorum zaten ama yine de çok satılcağını düşünmüyorum. yurt dışına satış yapman lazım
bi de roblox kapalı deneme yapamıyorum çalışıyo mu çalışmıyo mu hata var mı vpn le giriliyodur herhalde hiç denemedim ama

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt