Cikan ethereum Crâck hakkinda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
"kendinize"derken nerede ben öyle birşey demişim cr oynamıyorum oynamayan biri olarak ethereumu diğer hilelerden üstün tutuyorum demek ki bi sebebi var dimi adamların yaptığı çalıştığı şeyler kaliteli adamların free olarak paylastigi seyleri cracklayıp burada Crâck diye atınca havalı falan olmuyosunuz zaten hepiniz ethereum dusmanisiniz buradaki yetkililer bile öyle buradanda kalitesini anlayabilirsin diyorum ve konu takibinden çıkıyorum
hmm rat olayını ne çabuk unutuyorsunuz :) Allah a şükür ratçı değilim ne yaparsam onu yiyorum diyim ben de çekiliyim yavaştan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hmm rat olayını ne çabuk unutuyorsunuz :) Allah a şükür ratçı değilim ne yaparsam onu yiyorum diyim ben de çekiliyim yavaştan
ne ratı kanka ahmet rattan banlandı sanan salaklar hala forumda ya ne diyim ben size

hmm özür dilerim kanka rattan değil çok iyi hileden banlandı :cryangry: hep suyunuza gidilicek sanıyorsunuz dimi bunlar yüzünüze vurulunca tabi
kanka 14 yaşında bi çocukla yapılacak tartışma bu salak saçma emojiler atıp kendi kendine haklı olduğunu sanan bi cocuksun ahmet rattan banlanmadi farkli bi konudan banlandi neyse daha cevap vermicem uctum ben

unlicense.exe GIOAOGIAWKGAIWGAW ya kanka unlicense.exe olmasa bi bok yapamıcak chatgpt ye gui tasarlatıp ethereum diye satan step src + vanadium z kullanan ahmet çeviğin köpeklerisiniz
kanka step yayılmadan önce vardı ethereum hala step demeye devam ediyorsun

b

ben bu ekran resminde rahatsız edici bir şey göremedim ? vanadium z paste olduğunu ahmet kabul ediyor siz kabul etmiyorsunuz değişik bir olay :D
evet knk vanadium paste baya komiksin

yapmıyorum dostum maalesef yapıyordum da akıllandım zaten bu kitleyi görünce pastelerle yürüyen bi hile sektörü aq
bizzat kendine laf atmış oldun

bu ne la jni paste hileyi satamayıp freeye çıkardı +30 module olanda java artic paste zaten site chatgpt loader chatgpt + fluxauth bunlar ne olm roblox executoru parayla satmalar falan free apiler havada ucarken, dt hile yada resell cs2 satmalar alt hesaptan forumda takılmalar bu adam ne ara böyle oldu :=?

kanka step yayılmadan önce vardı ethereum hala step demeye devam ediyorsun
stepin olduğu gibi ethereum her şeyi ile anlaşılacağı gibi jni paste :D

yav blok oyununa hile yapıyosun amk insan yargılayacağı şeyi oturup 2 sn düşünür.
küp patlatma FNDHZXGUZXGCXGVBZ

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt