z0ne
Gold Üye
Herkese iyi forumlar, foruma yararlı olacağını düşündüğüm bir konu ile karşınızdayım.
Daha önce hiç RAT yediğinizi düşündünüz mü? O zaman neden kontrol etmiyorsunuz.
Daha önce hiç RAT yediğinizi düşündünüz mü? O zaman neden kontrol etmiyorsunuz.
Dijital ayak izini milyarlarca sızıntı kaydıyla karşılaştırın. 7LEVEL Intelligence motoru, verilerinizin hangi platformlarda, ne zaman ve ne kadar riskli bir şekilde sızdırıldığını saniyeler içinde analiz eder. Kimliğiniz ne kadar güvende? Hemen test edin.
Şifrelerinin veya kişisel verilerinin sızdırıldığını düşünüyorsan beklemek en büyük hatadır. Güvenlik Skoru modülümüzle sızıntı geçmişini tara, sistemindeki zayıf halkayı tespit et.
Sadece bir mail veya kullanıcı adı ile dijital itibarını kontrol et. Veritabanımızdaki 10+ milyar satır arasında senin izin var mı? Riskini ölç, önlemini al.
Şifrelerinin veya kişisel verilerinin sızdırıldığını düşünüyorsan beklemek en büyük hatadır. Güvenlik Skoru modülümüzle sızıntı geçmişini tara, sistemindeki zayıf halkayı tespit et.
Sadece bir mail veya kullanıcı adı ile dijital itibarını kontrol et. Veritabanımızdaki 10+ milyar satır arasında senin izin var mı? Riskini ölç, önlemini al.
Kullanım:
Adım 1: Sitede sol altta bulunan "GÜVENLİK SKORU ÖĞREN" butonuna tıkla.
Adım 2: Sözleşmeyi kabul et.
Adım 1: Sitede sol altta bulunan "GÜVENLİK SKORU ÖĞREN" butonuna tıkla.
Adım 2: Sözleşmeyi kabul et.
Adım 3: Kullanıcı adı veya mail girin.
Adım 4: Sonuç.
Adım 4: Sonuç.
Şirketlerinizde bünyenizde bulunan çalışanlar için bu şekilde "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.
Kendiniz içinde bu şekil "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.
Kurumsal siteler için domain üzerinden "Güvenlik Analiz" hizmeti sunmaktayız.
Kullanım için Web Sitesi:
Mail Destek: [email protected]
Telegram Destek: t.me/sevenlevelcloud
Discord Destek: discord.gg/7level
Kendiniz içinde bu şekil "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.
Kurumsal siteler için domain üzerinden "Güvenlik Analiz" hizmeti sunmaktayız.
Kullanım için Web Sitesi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mail Destek: [email protected]
Telegram Destek: t.me/sevenlevelcloud
Discord Destek: discord.gg/7level