Cihazına RAT bulaştığını mı düşünüyorsun? Tıkla.

Sızdırıldığı tarihide yazsa daha güzel olur, elinize sağlık.

Burasıyla aynı mantık değil mi?

Herkese iyi forumlar, foruma yararlı olacağını düşündüğüm bir konu ile karşınızdayım.
Daha önce hiç RAT yediğinizi düşündünüz mü? O zaman neden kontrol etmiyorsunuz.

Dijital ayak izini milyarlarca sızıntı kaydıyla karşılaştırın. 7LEVEL Intelligence motoru, verilerinizin hangi platformlarda, ne zaman ve ne kadar riskli bir şekilde sızdırıldığını saniyeler içinde analiz eder. Kimliğiniz ne kadar güvende? Hemen test edin.
Şifrelerinin veya kişisel verilerinin sızdırıldığını düşünüyorsan beklemek en büyük hatadır. Güvenlik Skoru modülümüzle sızıntı geçmişini tara, sistemindeki zayıf halkayı tespit et.
Sadece bir mail veya kullanıcı adı ile dijital itibarını kontrol et. Veritabanımızdaki 10+ milyar satır arasında senin izin var mı? Riskini ölç, önlemini al.

Kullanım:
Adım 1: Sitede sol altta bulunan "GÜVENLİK SKORU ÖĞREN" butonuna tıkla.

image.png

Adım 2: Sözleşmeyi kabul et.
image.png

Adım 3: Kullanıcı adı veya mail girin.
image.png

Adım 4: Sonuç.

image.png

Şirketlerinizde bünyenizde bulunan çalışanlar için bu şekilde "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.
Kendiniz içinde bu şekil "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.

Kurumsal siteler için domain üzerinden "Güvenlik Analiz" hizmeti sunmaktayız.

Kullanım için Web Sitesi:

Mail Destek: [email protected]
Telegram Destek: t.me/sevenlevelcloud
Discord Destek: discord.gg/7level
veya google şifre yöneticisi ile şifrelerinizi kontrol edebilirsiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu hizmet kişinin hangi platformlarda bu maili kullandığını vesaire değerlendirmektedir bizim ki sadece sızıntı analizi yapmakta.

Evet tam olarak bu şekilde sızıntı analizi yapmakta.
sizin çekemediğin tb lerce data var

hocam peki hangi sağlayıcıları kullanıyorsunuz kendı altyapınız mı var cunku bunun gıbı bır cok fırma var yabancı onlardan mı bılgı alarak mı taratıyor

Herkese iyi forumlar, foruma yararlı olacağını düşündüğüm bir konu ile karşınızdayım.
Daha önce hiç RAT yediğinizi düşündünüz mü? O zaman neden kontrol etmiyorsunuz.

Dijital ayak izini milyarlarca sızıntı kaydıyla karşılaştırın. 7LEVEL Intelligence motoru, verilerinizin hangi platformlarda, ne zaman ve ne kadar riskli bir şekilde sızdırıldığını saniyeler içinde analiz eder. Kimliğiniz ne kadar güvende? Hemen test edin.
Şifrelerinin veya kişisel verilerinin sızdırıldığını düşünüyorsan beklemek en büyük hatadır. Güvenlik Skoru modülümüzle sızıntı geçmişini tara, sistemindeki zayıf halkayı tespit et.
Sadece bir mail veya kullanıcı adı ile dijital itibarını kontrol et. Veritabanımızdaki 10+ milyar satır arasında senin izin var mı? Riskini ölç, önlemini al.

Kullanım:
Adım 1: Sitede sol altta bulunan "GÜVENLİK SKORU ÖĞREN" butonuna tıkla.

image.png

Adım 2: Sözleşmeyi kabul et.
image.png

Adım 3: Kullanıcı adı veya mail girin.
image.png

Adım 4: Sonuç.

image.png

Şirketlerinizde bünyenizde bulunan çalışanlar için bu şekilde "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.
Kendiniz içinde bu şekil "Güvenlik Analizi" yapabilirsiniz.

Kurumsal siteler için domain üzerinden "Güvenlik Analiz" hizmeti sunmaktayız.

Kullanım için Web Sitesi:

Mail Destek: [email protected]
Telegram Destek: t.me/sevenlevelcloud
Discord Destek: discord.gg/7level
yararlı konu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt