Anket Cheatglobal Reverser Fight | En iyi Reverser Seçimi

Best Reverser?

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarramın kafası uc hesabıma gir konularıma ve mesajlarıma bak sik kırığı seni sen şaklabanlık yaparken ben yardım ediyordum ucubeye bak amk
niye bu kadar içerledin anlamadım insanlara yardım etmek çok büyük bir marifet değil bir şeyleri başarabilseydin oturup bunları konuşmazdık
sen niye herkese saliyip prim kasmaya calışıyorsun zigot ?
kavgayı önce onun başlattığını söylememe gerek yok bence ama bence sende s*ke sürülecek bi beyin bile yoktur

niye bu kadar içerledin anlamadım insanlara yardım etmek çok büyük bir marifet değil bir şeyleri başarabilseydin oturup bunları konuşmazdık

kavgayı önce onun başlattığını söylememe gerek yok bence ama bence sende s*ke sürülecek bi beyin bile yoktur
Bu eleman beni 2 gündür çok fena güldürüyor DKQWĞDKQWPDĞQWKPDĞKWDKQW

Senin ben evveliyatına sokam millete sataşmadan yardım yapamıyor musun sen +bne

arkandayız aslan abim ŞLKDAŞLDKWKDPOWAKDLWAJDOIAEWDPOEKOI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt