Anket Cheatglobal Reverser Fight | En iyi Reverser Seçimi

Best Reverser?

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen kanka vasıfsız forumda baban yaşındaki adamlara salla sonra en ufak eleştiride hakarete başvur vizyonun daha da ileriye gidemiyor çünkü dalga geçtiğin adamlar hiç bir zaman yan yana gelemeyen adamlarla düşüp kalkıyor
ben bu adamı çok sevdim ha mizahındanda değil kime nasıl davranacağını iyi biliyor böyle devam reis :iloveyousir: (tibet abime yanlış oldu ama kral adam o çok azıcık muhabbetim var kral adam )

Son düzenleme:
ne diyon olum bir sik bildiğin yok konuşuyorsun geldin buraya forumun sayılı şaklaban kadrosuna girmişssin kıskanıp yorum atıyorsun ucube seni
ulan gerizekalı velet senin bi sik bildiğin mi var herkese açık bir uc profilin var girsem 10 mesajından 9'u coding help amk sağdan soldan toparladığın yarrak gibi projeni sadece sen kullanabiliyorsan ne anlamı kaldı o 2 gram bilginin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ulan gerizekalı velet senin bi sik bildiğin mi var herkese açık bir uc profilin var girsem 10 mesajından 9'u coding help amk sağdan soldan toparladığın yarrak gibi projeni sadece sen kullanabiliyorsan ne anlamı kaldı o 2 gram bilginin
yarramın kafası uc hesabıma gir konularıma ve mesajlarıma bak sik kırığı seni sen şaklabanlık yaparken ben yardım ediyordum ucubeye bak amk

sen niye herkese saliyip prim kasmaya calışıyorsun zigot ?
ve bunda neden efsane üye var
yetkililer bakabilirmisiiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt