CheatGlobal Private Script Sorun Çözümü & Öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu script gos un Crâck versiyonu mu? Gos detected bir hile değil mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
nice brow

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eğer script oyun içerisinde aktif olmuyorsa ve menü gelmiyorsa bu ayarları yapmalı ve aşağıdaki dosyaları kurmalısınız.
Eğer bu söylediklerimizi yaparsanız %100 kesin sonuç alır ve hileyi problem yaşamadan çalıştırabilirsiniz.
  • C++ 2013 x64 and x86(Install)
  • C++ 2015 x64 and x86(Install)
  • Oyun penceresini çerçevesiz olarak ayarlayın.
  • D3Dx9 modunu tercih et seçeneği aktif olmalı.
  • Oyun içi istemciyi kapat seçiliyse seçmeyin. Seçili olmayacak!
Ayrıca önerebileceğim bazı şampiyon ve assemblyler şu şekilde;​
Şampiyonlar için Ezreal, KogMaw, Twitch, Varus​
Script Assembly için Vayne ve Apheliosta Series series v2 öneririm.​
Jhin için PussyAIO tavsiye ederim. Samira için PussySamira assembly'i tavsiye ederim.​

Fps sorunu yaşayanlar içinse bu menüden ayarlarını düzenlemelerini tavsiye ederim.
Sh3hpOH.png
dataBasede bulunan addonsları sizi geliştirip verir misiniz acaba ?

Bu external versiyonu, GoS'un detected olan versiyonu ise İnternal ama buda elbet bir gün detected olucak. Oyuna inject işlemi yok diye biliyorum External'da o yüzden hala undetected.

Bu external versiyonu, GoS'un detected olan versiyonu ise İnternal ama buda elbet bir gün detected olucak. Oyuna inject işlemi yok diye biliyorum External'da o yüzden hala undetected.
Hayır external şu an tam anlamıyla güvenli değil sadece 1 aydır ban dalgası yok daha önce hesaplarımız yasaklanmıştı şu an durum ne bilmiyoruz birlikte göreceğiz.

gos dedected diye biliyorum ama bu hilede ban irski 0 diyorlar ve %1 bile olsa yine konunun altında belirticeklermiş

Ben daha çok Toir, Pvlol kullandım ama GoS external kullanıp yasaklanan, ban wave yiyen rastlamamıştım. Bilgilendirdiğiniz için sağ olun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt