Tabikide Yardımcı Olurumspace bastığımda combo atmıyor bu assmby nedir bilmiyorum yüklemedim yardımıcı olur musunuz
Teşşekürler çok yardımcı oldunuz.Tabikide Yardımcı Olurum
Aşşağıdaki Adımları Uygularsanız Yapabilirsiniz
1- İlk Önce Verdiğim Linkteki Siteye GiriyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2- Sonra Hangi Heroyu Oynayacaksak O Heronun Assemblyini İndiriyoruz Nasıl İndirecez Derseniz Devamını Okuyunuz
3- Siteye Girdiğimizda Sağ'da Search Kısmı Var Oraya Hangi Heroyu Oynayacaksan Onun İsmini YazıyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
4- Ondan Sonra Karşımıza Seçenek veya Seçenekler Çıkıcak Yani Ya Birçok Seçenek Yada Tek 1 TaneLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
5- Ordan Bana Göre En Yüksek Rating ve En Yüksek Voteli Olanı İndirinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
6- İndirme Kısmına Geldik Şimdi İlk Önce Scriptimizi Açıyoruz
7- Ondan Sonra Karşımıza Bir Yazı Gelecek Ve Orda CANCEL'e BasıyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
8- Ondan Sonra Siteye Geri Dönüyoruz Ve İnstall'a Basıyoruz İnstall Yazmıyor Ama İndirme Simgesi VarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
9- Üstte Belirttiğim Gibi Hangisini İndireceksek İndirme Simgesine Basıyoruz
10- Ondan Sonra Şöyle Bir Yazı Gelecek O Yazıda Uygulamayı Aç'a BasıyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
11- Bastıktan Sonra Scripte Geri Dönüyoruz Karşımıza Şöyle Bir Yazı GelecekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
12- OK'a Bastıktan Sonra Aşşağı Geliyoruz Ve Gelen Assemblyi TikliyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
13- Ondan Sonra Uygulamanın İsmini Tekrardan CheatGlobal Yapıp Karşımıza Gelen Bildirimlerde OK'a BasıyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
14- Sonra Oyunumuza Giriyoruz
Ve Bukadardı Umarım İşine Yaramıştır. İyi Forumlar
Yapabildiniz mi ? Umarım Tek Siz Değil Sizden Başka Bilmeyenlerde Görüp FaydalanırlarTeşşekürler çok yardımcı oldunuz.
Sanırsam ben diğer scpriti kullanmışım .Bu script için onaylı üye olmak lazımmış Onaylı üye olduktan sonra deneyeceğimYapabildiniz mi ? Umarım Tek Siz Değil Sizden Başka Bilmeyenlerde Görüp Faydalanırlar
böyle olması emin ol daha iyi yayıldığı zaman script çok hızlı detected oluyorSanırsam ben diğer scpriti kullanmışım .Bu script için onaylı üye olmak lazımmış Onaylı üye olduktan sonra deneyeceğim