CheatGlobal Private Script Sorun Çözümü & Öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedSpace 

Emekli Mod
Eğer script oyun içerisinde aktif olmuyorsa ve menü gelmiyorsa bu ayarları yapmalı ve aşağıdaki dosyaları kurmalısınız.
Eğer bu söylediklerimizi yaparsanız %100 kesin sonuç alır ve hileyi problem yaşamadan çalıştırabilirsiniz.
  • C++ 2013 x64 and x86(Install)
  • C++ 2015 x64 and x86(Install)
  • Oyun penceresini çerçevesiz olarak ayarlayın.
  • D3Dx9 modunu tercih et seçeneği aktif olmalı.
  • Oyun içi istemciyi kapat seçiliyse seçmeyin. Seçili olmayacak!
Ayrıca önerebileceğim bazı şampiyon ve assemblyler şu şekilde;​
Şampiyonlar için Ezreal, KogMaw, Twitch, Varus​
Script Assembly için Vayne ve Apheliosta Series series v2 öneririm.​
Jhin için PussyAIO tavsiye ederim. Samira için PussySamira assembly'i tavsiye ederim.​

Fps sorunu yaşayanlar içinse bu menüden ayarlarını düzenlemelerini tavsiye ederim.
Sh3hpOH.png

Hocam merhabalar, Konunun altına da sormuştum ama görünmedi sanırım DataBasede bulunan addonsları sizin geliştirip sunma şansınız var mı teşekkür ederim..

assemblyler yüklememe rağmen space ile kombo atmıyor sebebini biliyor musunuz?

Hazır assemblyler yüklenmiş haldeyken bir güncelleme daha atacağım. Yarın
Anladım hocam ayrıca sanırım programın core orbwalkeri evade ile pek sağlıklı çalışmıyor arkadaşlara utility kısmındaki yeni orbwalkerleri önerebilirsiniz daha çok kişi bilgi sahibi olabilir.

Eğer script oyun içerisinde aktif olmuyorsa ve menü gelmiyorsa bu ayarları yapmalı ve aşağıdaki dosyaları kurmalısınız.
Eğer bu söylediklerimizi yaparsanız %100 kesin sonuç alır ve hileyi problem yaşamadan çalıştırabilirsiniz.
  • C++ 2013 x64 and x86(Install)
  • C++ 2015 x64 and x86(Install)
  • Oyun penceresini çerçevesiz olarak ayarlayın.
  • D3Dx9 modunu tercih et seçeneği aktif olmalı.
  • Oyun içi istemciyi kapat seçiliyse seçmeyin. Seçili olmayacak!
Ayrıca önerebileceğim bazı şampiyon ve assemblyler şu şekilde;​
Şampiyonlar için Ezreal, KogMaw, Twitch, Varus​
Script Assembly için Vayne ve Apheliosta Series series v2 öneririm.​
Jhin için PussyAIO tavsiye ederim. Samira için PussySamira assembly'i tavsiye ederim.​

Fps sorunu yaşayanlar içinse bu menüden ayarlarını düzenlemelerini tavsiye ederim.
Sh3hpOH.png
Evade Assemblyini Yükledim Ve Maç Girdim 1-2 Dk Sonra Oyun Crash Verdi ( Script İle Beraber ) İkiside Kapandı
Scripti Tekrar Açtım Ve Evade Assemblyini Sildim Sorun Düzeldi

Maus kontrolünü kayıp ediyorum yani yön veremiyorum.Assembler yüklü ve doğru eksiksiz yaptığım halde kombo yapmıyor :S

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bạn không thể sử dụng trò gian lận này vì bạn không phải là <b> Thành viên được chấp thuận </b> trong diễn đàn.

space bastığımda combo atmıyor bu assmby nedir bilmiyorum yüklemedim yardımıcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt