Hangi hile kardeşim ondan da bahsetseydin keşke.hile açılıyor çalışıyor 3 4 dk sonra oyundan atıyor ne yapıcam
Hangi hile kardeşim ondan da bahsetseydin keşke.
2 gün oldu steam pubg pak loader gelmedi güncelleme para verıp satın aldıgımız bir hizmette bunu yasamak hadi yine sorun degil gün eklenecek süre olarak deseniz akşam dediginizde getırsenız veya bırkac gun desenız gun eklenecek deyıp acıklama yapsanız tamam ama böyle hizmet olmaz gerçekten iletişim için bile buraya yazıyoruz artık
Eski sürüm o sadece korumasız pvplerde çalışır.Pardon ben içinde 3 4 hile olduğunu unuttum
M24pro 'da büyük ihtimal bypass dan dolayı belli bir dk duruyor sabit oluyor rasgele atmıyor
dostum oyuna giris yapabilirsiniz dedigi zaman oyuna giris yap bu kadararkadaşlar sizlerden detaylı bir bilgi bekliyorum lütfen yardımcı olun loaderi yöneti olarak çalışıtıp herşeyi yapıyorum en son oyuna giriş yapabilirsiniz diyor dönüyor sürekli oyun açılmıyor sonra kendim oyun dosyasından clieentti yöneti olarak çalıştırıyorum kullanıcı adı şifre yazıyorum destek birimine başvurun diyor oyuna girmiyor bana birisi yardımcı olabilir mi lütfen
Eski sürüm o sadece korumasız pvplerde çalışır.
NOT: İnternette ve youtubede bazı şahıslar crâck yaptığını iddia eden videolar paylaşmış. İndirmeyin sakın keylogger içeriyor. Şuan foruma konu açmış o şahıs Güvenilir kaynak olmadıkca itimaat etmeyiniz.