Arkadaşlar trde.mod 7x 7xi durdurma varmı oyun içinde hileyi kapatmadan ??? bilen biri cevap verirse sevinirim eline sağlık hocam.

JVmXJE.png

:turkish: Eğer bir sorun yaşarsanız Hile Teknik Yardım kategorisine konu açabilirsiniz.
:english: If you experience a problem, you can create a topic in the
Cheat Support category.

Defender hatası alıyorsanız buraya tıklayın.

RAR Password: cheatglobal
Download :

Update Logs / Değişiklikler
Tarih : 12.12.2019
M24Pro crâck cheat added.
Pubg Steam Mod cheat added.
Counter Strike : GO cheat added.

Tarih: 14.01.2019
Metin2 PvP hileleri kategorilere ayrıldı.
Pubg Steam PAK MOD hilesi geldi.
Metin2 Mod güncellemesi yapıldı.
Metin2 Mini hack kalktı ve mod hack'e geçirildi.
Metin2 PvP Multihack getirildi ancak güncellemede.

Tarih 24.01.2020
Pubg mobile macro eklendi.
Metinşah hilesi seçeneklerden kaldırıldı.
Metin2 mod hilesinde düzeltmeler yapıldı.
Loader'e türkçe ve ingilizce dil seçeneği eklendi.
Metin2 macro hilesi güncellendi ve eklendi.

Cheat Videos / Hile Videoları
League of Legends Script

Pubg Steam Mod - Recoil

Metin2 M24Pro crâck

CS:GO EzGlobal crâck

Global No Recoil

Hile Açıklaması
Sizlere tüm hileleri bir arada toplayacak ve ücretsiz hizmet sunacak bir program geliştirdik.
Şuanda desteklenen bir kaç oyun hilesi mevcut fakat gün geçtikçe artacaktır. Yazılı olarak
anlatacak pek fazla birşey olduğunu sanmıyorum. Çünkü tüm bilgilendirmeler ve herşey
çok net ve anlaşılır bir şekilde gösteriliyor. Herşey güzel ülkemiz türkiye için!

M24PRO bot Crâck kullanmak istediğim zaman cheat blocker logosu loopa giriyor sürekli kendini tekrar ediyor sanırım bypass da bi sorun var

arkadaşlar sizlerden detaylı bir bilgi bekliyorum lütfen yardımcı olun loaderi yöneti olarak çalışıtıp herşeyi yapıyorum en son oyuna giriş yapabilirsiniz diyor dönüyor sürekli oyun açılmıyor sonra kendim oyun dosyasından clieentti yöneti olarak çalıştırıyorum kullanıcı adı şifre yazıyorum destek birimine başvurun diyor oyuna girmiyor bana birisi yardımcı olabilir mi lütfen

M24PRO bot crâck kullanmak istediğim zaman cheat blocker logosu loopa giriyor sürekli kendini tekrar ediyor sanırım bypass da bi sorun var

Crâck güncel değil çünkü tekrardan Crâck yapıldığında tekrar konu üzerinden bilgi verilir.Belirtmis olduğunuz hile konusu üzerinden yorum yapabilirsiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
M2 moda girmiyor hileyi açıyorum gf ye giriyorum oyuna girerken oyun direk kapanıyor. Girincede sağ altta hile paneli gözükmüyor yardımcı olurmusunuz

Botu başlattıktan sonra 1 dk olmadan oyundan atıyor yardımcı olabilir misiniz ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt