Anket CheatGlobal en iyi Reverser'ı seçiyor

CheatGlobal son zamanların en iyi Reverser'ı sizce kim?

• R7flex

Oy: 35 24.6%
  • waryin

Oy: 8 5.6%
  • mahircayan

Oy: 36 25.4%
  • LOLSHAN

Oy: 63 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eğer mahir kazanırsa lolshanın açacağı konular

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
mahircayana oy vermek büyük hata kıramam dediğimi kıramam der gidip test keyi ile kırdım diye fotoğraf atmaz veyahut authu geçemeyip dumpladığı dll'e injector yazmaz
ben oyumu @waryin 'e veriyorum, forumun gelmiş geçmiş en iyi reveserlarından biridir, LOLSHAN <3

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
mahircayana oy vermek büyük hata kıramam dediğimi kıramam der gidip test keyi ile kırdım diye fotoğraf atmaz veyahut authu geçemeyip dumpladığı dll'e injector yazmaz
ben oyumu @waryin 'e veriyorum, forumun gelmiş geçmiş en iyi reveserlarından biridir
sonraki hareketini kimseye belli etme :cool:

hndhv66.PNG

sqjzoit.PNG

neden millete laf sallıyosun
https://cheatglobal.com/konu/mahircayan-kardesim-gel.38918/
etex6vt.png

ben oyumu @waryin 'e veriyorum, forumun gelmiş geçmiş en iyi reveserlarından biridir, LOLSHAN <3
Yada yan çarlardan UnpackMe/CrâckMe açıp mainden yazar kekw
https://cheatglobal.com/konu/fuckme-net-diss-to-all-reverser-v3.39470/ (unpack'den sonra func/class isimlerinin orijinal olabileceğini sanan mahirim..)

Burda reverserler arasında kavga olmaz o hesaba 2 kişi giriyor maymunluk dönüyor ortada bu bariz bunu yapanlardan biri yetkili biriydi foruma emek vermek isteyen bir adam forumda böyle komik şeyler yapması akıl dışı adam olucak gelicek bilgimizi kabul edicek gidip proje derliyemiyorum diye ağlamıcak

abi kardeşlik olması gerekirsen denilene göre bir kavga var olmasını isteyemeyiz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt